Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 314.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Navijacu za Barsu naravno,uvek protiv engleskih mongoloidnih izdrkotina.

• "delije":   nisam grobar,nit' simpatizer nijednog srbijanskog fudbalskog kluba,ali koji kurac vam smeta prolaz partizana?prvo vam klub profitira jer partizan vadi evropske poene za srpski fudbal koj

• Hail Metal
    Hail Metal

Kao prvo hvala Smorock sto dozvoljava , mimo pravila , da se iznese istina o danasnjem zlocinu nad fudbalom !   Mislim da se posle ove vecerasnje utakmice tema komotno moze nazvati LJIGA SAMPIONA ,

comment_1959556

Потпуно заслужена победа Барселоне. Манчестер људски није могао да се састави. Јако бледа партија, разочаран сам.

comment_1959563
Од самог старта сам се разочарао кад сам видео какве дресове Манчестер носи у финалу.

Јбт, каква је оно измишљена гарнитура?!

Што због дресова, што због игре, уопште нисам имао утисак да гледам "ђаволе", поготово у другом полувремену.

Слажем се. Огавни дресови. Да су играли у традиционалним, сигурно би пружили нешто бољу партију. Има ту нечег таличног, а ове беле са црвено-плавом крагном и плавим бројевима, никада још нисам видео.

Цела екипа је деловала уплашено и растројено, након предриблавања нашег несрећног Видића од стране оне шимпанзе.

И онда је уследио погодак Барсе и тиме сасвим другачија грч-игра Манчестера. До краја се ништа није ни изменило.

Инијеста је био одличан, чисто да напоменем.

Јебига, не може се сваке године освајати ЛШ. Идуће сезоне ће зато Манчестер исправити грешку од вечерас. ;)

comment_1959564
Потпуно заслужена победа Барселоне. Манчестер људски није могао да се састави. Јако бледа партија, разочаран сам.

Da su ovako igrali poslednjih par u prvenstvu, ne bi ni to uzeli.

comment_1959569
Da su ovako igrali poslednjih par u prvenstvu, ne bi ni to uzeli.

АЛИ НИСУ, ХАХАХА!!!

несрећа је лузерпулска поголема.

comment_1959575

Нисам ни поредио. Честитао сам Барселони, а овом приликом честитам и навијачима Барсе. Али само оним верним, који прате утакмице Каталонаца путем малих екрана! Ипак је скупо ићи на Камп Ноу.

Осталима - јок. Позерчине, које су се 2 сата до почетка текме тутумрачиле и фемкале к'о стрине, за које ће навијати. Иначе, вечерас сам пратио утакмицу из истог кревета, идентичне позиције, на истом ТВ-у као и пре 10 година. Но, није уродило плодом као онда, јбг.

comment_1959578

Ћути, бомбардоваше нас тада они НАТО зликовци. Ја сам дркао антену те '99 године за првенсто у рукомету...чини ми се да се одигравало у Египту. Није помагало, стално неке пруге су ми биле на екрану. А и РТС је имао техничких проблема, гледаш фацу играча...тек у једном тренутку му се рашчеречи на пикселе, а глас коментатору роботизује. И тако на сваких 5 минута...

comment_1959581

prva utakmica u kojoj ti drago da vidis sudiju...pa mu ne jebes mamu...uglavnom su svi mahali antenom,pa samo cujes"cekaj,ostani tako,dobro je"...jebem ti sunce...ludo vreme...kasnije su se i sastavljale antene,kucna radinost...i bile su dobre...pola ljudi je to radilo zbog tekme,a polovina iz inata..."nece nam valjda oni zabraniti da gledamo sta 'ocemo,mamu im njihovu"hahahaha

comment_1959595

JBG za Mancester...

Medjutim ko god da osvoji ako to nije ZVEZDA, boli me k.r.c...

Ostali mogu da mi budu manje ili vise simpaticni...

Mancester najvise gotivim od evropskih ekipa , jer sam ih gotivio i ranije.

Fala bogu pa nisam gledao finale, mada verujem da ih je barsa rasturila.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.