Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 142.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dobro je što znate kako se zove album.

• Smradu posrani, ti bi odavno trebao biti banovan, a i krivicno gonjen, jer si najobicniji lopovcina.

• biohazard
    biohazard

Zanimljiva cinjenica: ako idete na ovo izrugavanje moralnim vrednostima vasih predaka direktno finansirate gej lobi, buduci da su gitarista i klavijaturista otvoreni homoseksualci.

comment_2310733

I da, cudi me da niko nije provalio (barem ja ne primetih), da je ovo prvi COB album koji nema rec Bodom u nekom od imena pesama? :]

Primetio sam to odmah naravno, ali neke stvari kod njih su odavno prestale da me cude.

Inace nakon preslusavanja Cry Of The Nihilist, sad mi Was It Worth It i Ugly zvuce kao bozanstvena simfonija....

Preslusavajuce preview-e svih pesama sve vise mi se cini da su resili da se uopropaste izbacivanjem sinlova(pustanje na radiju) najgorih pesama sa albuma

comment_2311634

Evo mi jutros dobismo novi album, meni ovo ok, ali nije to to. Nisu losi bili prosle godine u Ceskoj na svirci, ali daleko je ovo od onih legendarnih albuma.

Ova pesma za spot vam je jos i najbolja. Ajde preslusacemo grave i ja jos malo pa cemo ostaviti jos koji koment vise.

comment_2311655

Ja na drugoj pesmi i polako se smaram.

Pa ta druga je ubedljivo i najbolja. Ima fine catchy momente. Jedino sam nju i pustao dva puta, ove sve ostalu su manje vise smor. Ima par detalja u svakoj pesmi koji su cool i nazalost to je to.

Znaci obratite jedino paznju na drugu pesmu: ''Shovel Knockout''. Ove ostale su u rangu ''Was it Worth It?'' ili su ispod nje. Zapravo cinimi se da ''Was it Worth It?'' perfektno reflektuje citav album.

comment_2312228

Ako je meni šta jasno... :haha:

Pa to ja levitiram dok preslusavam album:D Kad je krenuo album, dodje druga pesma, a ta je i najbolja, pa mi se ucinilo da ce biti dobar album, ali stvarno kasnije sve to nekako zvuci bezveze, monotono i dosadnjikavo.

comment_2312346

Ma, zar je iko očekivao da bude dobar? ;)

Ma ne radi se tu o ocekivanjima, mene Bodomi vec odavno vise ne zanimaju, jos od davne'99te.

Kad krenes album da peslusavas, prve dve pesme stvarno te povuku, vidi se da bend ima ideje. Druga pesma i jeste jako dobra. Ali, kasnije pocinje gubljenje...

Ali, realno, novi album vise vuce na starije Bodome, nego predhodni.

Bas kao sto sam i reko ''Was it Worth It'' fantasticno reflektuje citav album, sve je, manje-vise, u tom fazonu.

comment_2312381

Dajte neke linkove.

Inache, u intervjuu za Rock Hard (francuska verzija) kazu da su pisanju i snimanju ovog albuma prishli mnogo ozbiljnije nego shto su uradili za Blooddrunk. Generalno - zadovoljni su (lepo kaze plakata :D ).