August 9, 200322 yr comment_248140 8O Uuuuuu,PearLGirL ti si genije!!!!!!!!!!!!!!! Pa za sve te klipove.......reci ako treba,skacem sa Beogradjanke!!!!!!!! Da,imam ja Jesus Christ Pose-ma dobices ceo Badmotorfinger na poklon(nisam odusevljen albumom)
August 9, 200322 yr comment_248252 e steve, ne moras mi ostavljati otvorenu sesiju, slobodno dopuni necim do max bitno je da su tu aic i sg, a narezi mi jos sex type thing, sour girl, i klipove pumpkinsa...koliko moze da stane, nije bitno ... i taj tvoj ortak ako moze nekako da ripuje taj single video theory dvd (ne znam da li je to izvodljivo?), bilo bi fino... 403: ebi ga onda... Vazi nafilovacu disk ceo, a ti meni snimi ono sto sam ti rekao i ostavi open session. Jel dolazis sutra na RIF RAF?? Ako dolazis taman tamo da se lepo razmenimo!
August 9, 200322 yr comment_248384 e pa nema sanse, ja nisam u bgu sad. stizem tamo tek oko 30-og... pa ti skontaj da li ti odgovara...
August 9, 200322 yr comment_248396 btw, nisam bila na rif-raf vecerima nijednom... prolazila sam jedanput i kontala da 'zavirim', upravo kad je policija legitimisala neke momke ispred. ajd, rekoh, necu bas sad kakva je atmosfera? je l' neko kooliranje, pijanka, ?
August 9, 200322 yr comment_248412 Ma super je atmosfera... pushta se svasta a ponajvishe indie zvuk... Ok, onda kad se budes vratila u bg cemo da izvrsimo transakcije, a do tada prijatan odmor...
August 10, 200322 yr comment_248698 ok onda, vidimo se tad zna li neko ko je zaduzen za organizovanje svirki u kstu? ili u skcu ili domu... s kim se moze napraviti dogovor...kako doci u kontakt sa doticnom osobom ili osobama...
August 10, 200322 yr comment_248888 Hello?Bogme,Tanja,ovo lici na start! 8O :roll: Bas si losh!!!! :roll: :roll: E, ma samo opusteno...i ja sve opusteno shvatam...A totalno se inace slazem da se upoznamo.. Ja imam AIC unplugged na video kaseti -ali ne ceo
August 10, 200322 yr comment_248889 ne razumijem, kako mozes biti neodusevljen tim albumom? Da, zaista... :? 8O :roll:
August 10, 200322 yr comment_248932 SADA JE 21 00 I UPRAVO POCINJE PJ UNPLUGGED NA VH1 PRIJATNO! 8) "What is this? Now this is State of Love and Trust..bustin' down the pretext.." a:
August 10, 200322 yr comment_248933 YEEEEEEEEEEAAAAAAAAAH! "and if so,if so,who answers,WHO ANSWERS??? " a:
August 10, 200322 yr comment_248949 A SRECI NEMA KRAJA -POSLE UNPLUGGED-A SLEDE GREATEST HITS:PEARL JAM!!!! Krenulo je sa Jeremy(cudo nije ostavljeno za kraj) a potom upravo ide Even Flow!!! Mislim da sam gledao ovaj isti Greatest hits set jednom ranije,sad ce Rearviewmirror... Ali hocu DO THE EVOLUTION!!!!!!!!!!!
August 10, 200322 yr comment_248962 Hmmm, dakle posle ova dva isli su jos Dissident (sa touring banda), Rearviewmirror(poznati nam MTV clip) i I Am Mine. A Oceans,a Evolution? :x Lame!
August 10, 200322 yr comment_248963 ne razumijem, kako mozes biti neodusevljen tim albumom? Da, zaista... :? 8O :roll: Nesto...rekoste?
August 11, 200322 yr comment_249267 E,konacno sredih i taj avatar... Znam,znam da je najbolji,ne recite nista...
August 11, 200322 yr comment_249317 ne razumijem, kako mozes biti neodusevljen tim albumom? Da, zaista... :? 8O :roll: Nesto...rekoste? e nesreco sad smo two against one - ne mozes takvo nesto rec za album koji sadrzi rusty cage, outshined, jesus christ pose, room a thousand years wide, to je cak i zakonski kaznjivo, pitaj Aske a: a: dobar ti je taj avatar, jesu to neki lokalni?
August 11, 200322 yr comment_249399 e, blondie's friend predlazem ti da promijenis misljenje sto prije da ne bi bio izopsten iz pj-sg-aic fan zajednice badmotorfinger je definitivno i medju mojim favoritima, ali ako ga ti ne volis, ok... oprosteno sto se mene tice... kao sto je oprosteno i onima koji ne obozavaju 'vitalogy' ili 'tripod'... tolerancija, ljudi Rearviewmirror(poznati nam MTV clip) <---- vidis, meni nije poznat... hm, to je neki u alive i even flow fazonu ili ne?
August 11, 200322 yr comment_249407 Vidi,vidi ti nju!?? Tek se ispilela u nasoj zajednici,a vec 'kashira'! I to MENE! Vidim ja,oteracete me ko Arsena!
August 11, 200322 yr comment_249408 Znaci,Three against One... Hmmm,znate jos dvoje? 'Torture from you to me.....'
August 12, 200322 yr comment_249463 SADA JE 21 00 I UPRAVO POCINJE PJ UNPLUGGED NA VH1 PRIJATNO! 8) \"What is this? Now this is State of Love and Trust..bustin' down the pretext..\" a: Ladno... Jamov unplugged su na VH1 pustili 4 puta u poslednjih nekoliko meseci... a ja sam im trazio (pisao) da puste unpl. AIC-a i to bas na Lejnovu godisnjicu, ali nazalost nisu... cak mislim da ga uopste nisu pustali u skorije vreme, dok pojedine unpl. non stop vrte.. bas bezveze...
August 12, 200322 yr comment_249613 Rearviewmirror(poznati nam MTV clip) <---- vidis, meni nije poznat... hm, to je neki u alive i even flow fazonu ili ne? clip izgleda ovako: njih pet je na stageu, svijece, bez publike, uzivo....cini mi se kao da je to snimanje za saturday night live ili nesto slicno bf - nac ce se jos dvoje