Posted October 26, 200717 yr comment_1519949 Gledao sam nedavno ovaj nas film i bas mi se svideo. Ono,fabula manje-vise (pokusaj da se ta SF prica uklopi u nasu istoriju),al' kako je film uradjen mi je bas OK A i dobra mi je ta riba sto glumi glavnu ulogu http://imdb.com/title/tt0430582" target="_blank">http://imdb.com/title/tt0430582</a> http://www.sejtanovratnik.com" target="_blank">http://www.sejtanovratnik.com</a> EDIT:nesto me postavljanje linka zajebava Edited October 26, 200717 yr by LazaGNR
October 26, 200717 yr comment_1520084 Ok filmic,najjaci je stanko a jedino mi malo kvare utisak oni smaraci sa pink-a:) Dobra je stasha,sada rezira devojka predstavu,bice premijera uskoro u bdp-u,zove se "ne igraj na engleze".
October 26, 200717 yr comment_1520247 Meni uber extra film Gledao prvi put u bioskopu sas drugara super, skoro drugi put na tvu i josh jachi : ) kako bese onaj deo sa Djomlom.. "Au brate ranio ti ortaka! Sa'ce da idemo na gajbu da mu jebemo kevu!"
October 26, 200717 yr Author comment_1520343 Ма дај, Карађорђе се мачује са ђаволом. Како да не. Pa kazem,fabula je malo " " Meni uber extra film Gledao sam ga na DVD-u ( i to slucajno - dosla nam tetka iz Australije i kao da kupi ovde neke nase filmove da ponese tamo u Australiju i medju njima i ovaj) i to kako je uradjen - da covek ne poveruje da smo ga mi (Srbi ) uradili
October 26, 200717 yr comment_1520455 Gledao sam ga sad skoro kad je bio na tv-u, solidan film, nije ni nesto preterano dobar a nije ni los.
October 27, 200717 yr comment_1520623 Dobar je film.Svidja mi se fazon u kom je odradjen.Mnogo zanimljiviji i kvalitetniji od vecine americkih govana.Toplo preporucujem.
October 28, 200717 yr Author comment_1521856 Gledao sam ga sad skoro kad je bio na tv-u, solidan film, nije ni nesto preterano dobar a nije ni los. Meni je to najbolji domaci film koji sam pogledao u poslednjih...well,par godina Dobar je film.Svidja mi se fazon u kom je odradjen.Mnogo zanimljiviji i kvalitetniji od vecine americkih govana.Toplo preporucujem.
October 28, 200717 yr comment_1522086 I sa budžetom "štapa i kanapa". Crveni im je radio lutke, pa su se nadrkali na njega što je tražio pare za materijal i nisu ge stavili na špicu.
October 29, 200717 yr Author comment_1522350 Koji 'crveni'? A na spicu su stavili sve redom - i bitne i ne-toliko-bitne
October 29, 200717 yr comment_1522362 meni je film extra a narocito bota taxista sa ciganskom pickom :)
October 30, 200717 yr comment_1523255 Koji 'crveni'? Branislav Crvenković Crveni - diplomirani vajar, njihov drugar, a i moj. On im je radio lutke za film, pa kad im je rekao da će materijal za lutke koštati 300 jevreja, oni su mislili da hoće da ih odere, a kad je on to iskeširao iz svog džepa, to im je delovalo kao da je stvarno hteo da ih odere ili da je već imao sav materijal kući (realno, i meni bi delovalo), pa su mu se osvetili tako što mu nisu stavili ime na špicu. A pošto je on u suštini ladovina kojoj baš i nije stalo da istera svoje, na tome je i ostalo. Inače, ovo nije neka priča tipa "rekla-kazala", Crveni je poznat u lutkarskim krugovima. Trenutno radi kao asistent za specijalne efekte na filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu".
November 2, 200717 yr comment_1525092 Meni je u principu sranje . Svaka im cast jer su tu amateri i sa tim budzetom . Ali u principu mi je sranje. Ima par okej fora koje samo mi mozemo shvatiti npr sa kst-om
November 2, 200717 yr Author comment_1525115 Sto ljudi,sto cudi... A sta ti je to posebno sranje u tom filmu?
November 2, 200717 yr comment_1525206 у Шејтановом ратнику нема лутки, можда га зато и нису ставили у шпицу!
November 2, 200717 yr comment_1525216 @laza - Ne znam, previse izgleda naivno i gluma je vrlo osrednja(nisam kompetentna, fakat, ali to je moje vidjenje). Rispekt u svakom slucaju, ima duha film, drugaciji, ali previse mi je njanjav. Ima par kvalitetnih fora, i to je to, za nasu kinematografiju svakako pomak na nekom vizuelnom nivou, ali nista vise. Da napomenem once again - moje misljenje