Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 350.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_1599057

Moguce, ali mozda bude ioljih rijesenja. U svakom slucaju, na temi o predlaganju bendova nema vise poente pisati heavy, power, prog, pa ni death bendove, ako ih i bude, oko toga svakako imamo jasnu sliku. black, gothic, doom, modern, to je dobrodoslo. Nece biti ni WASP-a, ni Primal Fear-a, ni Dia, ni Heaven and Hell, iz raznoraznih razloga. Neke naravno nismo ni kontaktirali, a s nekima nismo postogli pravi dogovor.

comment_1599061
Danas je uskocio jedan predobar, aktuelan, trazen bend, koji svira na dosta svjetskih festivala ove godine. Ciljna publika su mu svi i svako, ne smijem reci sta je, jer jos nije potvrdjen 100%, ali ne bi trebalo biti nekih problema.

Nadam se da ćete ga objaviti uskoro, živo me interesuje...

comment_1599091
Moguce, ali mozda bude ioljih rijesenja. U svakom slucaju, na temi o predlaganju bendova nema vise poente pisati heavy, power, prog, pa ni death bendove, ako ih i bude, oko toga svakako imamo jasnu sliku. black, gothic, doom, modern, to je dobrodoslo. Nece biti ni WASP-a, ni Primal Fear-a, ni Dia, ni Heaven and Hell, iz raznoraznih razloga. Neke naravno nismo ni kontaktirali, a s nekima nismo postogli pravi dogovor.

vot abaut kreator,a

comment_1599796

šta, nisi čuo za Wacken?

Tri dana, 52 benda:

Pa o tome ti i pricam...

Sta treba,da za 2 dana,sto sam rekao,'strpaju' 100 bendova,pa da ne moz' da stignes nista da vidis,a sto bi inace hteo? :rolleyes: Takva je upravo situacija na Wacken-u...

Zato i kazem da je bolje da ih rasporede u 5 dana,nego u 2-3...

I nije neki matori heavy bend.

E jebi ga onda :)

comment_1599883

Nije da mi je stalo da mešam politiku, ali se ona meša sama od sebe. Svet su obišle slike spaljivanja ambasada. Ja mogu samo da se nadam da će bendovi iz zemalja čije su ambasade spaljene doći u Srbiju, ali samo da se nadam, a ne i da budem siguran. Opet postajemo zemlja poželjna za izbegavanje, čiji režim "prkosi" Zapadu... Samo što sada prkosi i opozicija, tako da se bojim da će stranci dići ruke od nas i pustiti nas da trunemo u izolaciji.

comment_1599950

ljudi ja bi se prvi obesio da Avantasia otkaze, ali sta je tu je...

ne vredi da mi sada raspravljamo o tome, jednostavno visa sila...

jedini predlog koji mi pada na pamet ako bude ogromno sranje je da se ceo festival pomeri u banja luku ili tako negde

Edited by DBrave

comment_1600055
:) Izvalite ovog lika :)

Pa malo ti dobrog thrasha, a? Sodom i Nuclear Assault?

kralju pa pored sodom i nuclear assault da dowedu i josh neki bend...ne widim shta je tu smijeshno....

• Author
comment_1600089

Tesko. Bice domaceg thrasha, da podrzi strane bendove.

Da, za ove postove o otkazivanju i sicno, ne postoje ni naznake da je neki bend odustao od svirke. Svi vole pare. Situacija u Srbiji drzi se u okvirima pojedinacnih ekscesa. Veliki problemi bi trebalo da se dese, da bendovi otkazu, a ako kojim slucajem bude tako, nece nam ni biti do muzike uopste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.