April 8, 200817 yr comment_1641046 Tekst Arch Enemy: We walk this Earth With fire in our hands Eye for an eye We are Nemesis We are with you Countless vicious souls Fight! - Fighting for freedom United we stand We are legion Voice of anarchy This is revolution Creating new disorder We are enemy Opponent of the system Crushing hypocrisy Slaying the philistine One for all - All for one We are strong - We are one Nemesis A malicious fever burns In our hearts, In our veins Your blood, My blood All blood runs the same Kuku majko!
April 8, 200817 yr comment_1641063 Rijeci:Burn,blood,crushing,slaying,disorder,malicious,fire,fighting,eye for an eye fraza,...mislim,sto covjek vise da pozeli od metal texta?
April 8, 200817 yr comment_1641168 Ma meni je spot za pesmu "Tears Are Falling" od KISSa najsmeshnije nesto u "metalu" http://www.youtube.com/watch?v=fYjD8jYfWBI Добра песма, али Стенлијево врцкање упарено са одећом и кармином... И још тотална десекрација у виду BC Rich "Iron Bird" гитаре... ЈАХ! И још Џин Симонс са розе басом, хахахахаха!
April 8, 200817 yr comment_1641190 Добра песма, али Стенлијево врцкање упарено са одећом и кармином... И још тотална десекрација у виду BC Rich "Iron Bird" гитаре... ЈАХ! И још Џин Симонс са розе басом, хахахахаха! Sad me podseti, videh danas u nekoj usranoj španskoj seriji klinca kako se drka sa svojim sranje bendom, a drži Ibanez gitaru. Popizdeo sam iz mesta.
April 8, 200817 yr comment_1641203 Ja sam mislio da je Manovar ubedljivo najgori sto se stajlinga tice ali evo Kiss je blizu.
April 9, 200817 yr comment_1641351 Ово је 35Х горе од Меновора! Они бар нису носили ништа розе и дречаво зелено.
April 9, 200817 yr comment_1641354 Добра песма, али Стенлијево врцкање упарено са одећом и кармином... И још тотална десекрација у виду BC Rich "Iron Bird" гитаре... ЈАХ! И још Џин Симонс са розе басом, хахахахаха! Preterujes i ti , crveni je bas nije roze.
April 9, 200817 yr comment_1641361 Koji si ti car! Fala,fala Hocete da vidite nesto istinski urnebesno? Evo vi,pa uzivajte... http://ie.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w Immortal-Call Of The Wintermoon.Obratiti paznju na vesticiji semsir i nandzrasto postavljen plast http://ie.youtube.com/watch?v=HpwNJGr8EM4&...feature=related Bend Turisas,battle folk metal bend inace jedno 567534 puta smesniji od Manowara,svira svoju obradu cuvenog hita Boney M-Rasputin
April 9, 200817 yr comment_1641527 Turisas je kult,i Manowar je kult,i Kiss je kult pa su i jedni i drugi i treci urnebes
April 9, 200817 yr comment_1641537 S tim sto se Turisas namerno zajebavaju, a Manowar i Kiss su mrtvi ozbiljni... Poslusaj aktuelni Turisas album The Varangian Way i cuces da su inace sasvim ozbiljan bend... A zbog te obrade su ih, inace, citaoci engleskog Metal Hammer-a izabrali za najbolji novi bend...
April 9, 200817 yr comment_1641738 иако екстремно волим кожне наруквице са бодљама, овај лик са таквом брњицом ми је надчовечански смешан... блек метал са Тајвана ЛОЛ
April 9, 200817 yr comment_1641767 Знао сам да су они, Chthonic, само им је ово нека екстремно стара слика. Доста су променили стил свирке, о имиџу да и не говорим.
April 9, 200817 yr comment_1641769 иако екстремно волим кожне наруквице са бодљама, овај лик са таквом брњицом ми је надчовечански смешан... блек метал са Тајвана ЛОЛ Otvorio sam temu o njima jos pre hrista ali niko ih nije slusao.Usput jebu kevu.
April 9, 200817 yr comment_1641878 E da!Ne mogu da vjerujem da sam zaboravila da navedem spot Therion-Summernight city kao najsmjesnije u metalu.
April 9, 200817 yr comment_1641913 sta besnis koj qrac odmah? Ja sam rekao da je to meni gadno! I treba da mi bude! Brate ko zeli da mu npr porodica bude silovana nozem? Niko! Aj ne kenjaj! Ja imam svoje misljenje. Svi ga iznose, i odjednom, aj svi da se najebemo glemeru majke. Ma mrs u p.m. I ne slusam Enuff... a ni Pussycat nesto ne volim... btw owo je bilo upuceno na srnin komentar od pre 2 strane Edited April 9, 200817 yr by Sleaze Glammer
April 9, 200817 yr comment_1641917 sta besnis koj qrac odmah? Ja sam rekao da je to meni gadno! I treba da mi bude! Brate ko zeli da mu npr porodica bude silovana nozem? Niko! Aj ne kenjaj! Ja imam svoje misljenje. Svi ga iznose, i odjednom, aj svi da se najebemo glemeru majke. Ma mrs u p.m. I ne slusam Enuff... a ni Pussycat nesto ne volim...