Posted January 31, 200817 yr comment_1582308 Izasao album i zasluzuju sada sopstvenu temu a ne da se o tome prica na Sepultura temi. Inflikted http://rapidshare.com/files/88037683/CC-I_www.mediaportal.ru.rar Ekipa: Max vocals/rhytm guitar Igor drums Marc Rizzo guitar Joe Duplainter bass
January 31, 200817 yr comment_1582363 uhuhu ovo je do jaja (barem za mene) a plus sto Joseph iz Gojira-e sviri bass ovde
January 31, 200817 yr Author comment_1582365 Muzika mi se svidja, ali tekstovi....mislim vec je sve rekao sa Sepulturom i Soulfly-em...
January 31, 200817 yr comment_1582417 raspad benda posle prvog albuma, a mozda i samo izvrshe zameni jednog ili dvojice chlanova u svakom sluchaju, bice jedan od kavalera
February 2, 200817 yr comment_1583750 Jebala ih C. conspirasy!!! Sto Max ne prodzara ponovo Sepulturu a ne ovako!
February 2, 200817 yr comment_1583798 Иди ти па џарај око оног Грина. Мислим да му се то не би претерано свидело, а не верујем да би волео да будеш у његовој близини кад побесни.
February 4, 200817 yr comment_1584930 odlican album. produkcija je strava. max je otpevao odlicno, za igora ne treba reci hvale.. u svakom slucaju, svidja mi se!
February 4, 200817 yr Author comment_1585093 odlican album. produkcija je strava. max je otpevao odlicno, za igora ne treba reci hvale.. u svakom slucaju, svidja mi se! Ti si jedini kojem se album za sada bas dopao Ma ovo je prosek od albuma, a i muzike, ovo ce da mu ide pod odslusaj par puta i zaboravi projekat... E da i jedina novi stih je onaj never trust an emo kid
February 4, 200817 yr comment_1585113 E da i jedina novi stih je onaj never trust an emo kid Mislim da ce ovaj projekat satanu postati jedan od omiljenih
February 4, 200817 yr comment_1585130 Nisam ni ocekivao posebno dobar album, ali ovo je preterano prosecno. Jos jedan dokaz kakav je Max mediokritet. Srednjoskolci bi smislili inventivnije naslove pesama, mogu da mislim kakvi su tekstovi. Ko posle ovoga bude tvrdio da je Max po bilo cemu ispred Sepulture sa Greenom ne zasluzuje da bude ozbiljno shvacen. Sepultura bez Maxa jeste slabija nego sa Maxom, ali oni su nastavili da se menjaju i razvijaju. Ne kopiraju sami sebi i ne vrte se u krug. Ne dodvoravaju se klincima ili die hard fanaticima. Ovo je sranje i protracenih 40 minuta zivota i to nekoliko puta verovatno dok jednostavno ne dignemo ruke od preslusavanja.
February 4, 200817 yr comment_1585334 E boli vas uvo vi imate ADCL. Od Cavalere ocekujem samo najbolje...
February 7, 200817 yr comment_1588023 Daleko od toga da sam zadovoljan! Ima par vrlo zanimljivih momenata koji podsecaju na ranije Sepulturine radove, ali to su samo poneke linije u pesmama (naravno, ne svima). Previse sterilno, vec mnogo puta odsvirano... Apsolutno nista novo! Za bubnjevima je mogao biti bilo ko drugi jer od Igora (kakvog ga pamtim iz Sepulturinih dana) nema ni "I", a pojedini rifovi prepakovanih iz Beneath/Arise ere u Soulfly doba me kao velikog fana nikako ne mogu zadovoljiti. Ocekivao sam mnogo vise, ali eto ako nista, lepo je videti bracu opet na okupu sa nadom da ce koncertni repertoar posvetiti vise ranijim zajednickim radovima nego danasnjici.
February 9, 200817 yr comment_1589301 Potvrdjeni su za Castle Festival, pa iz prve ruke mozemo da cujemo sta ce svirati, a i kako to zvuci
February 9, 200817 yr Author comment_1589309 Ako nista drugo barem ce da mi bude drago sto vidim burazere kako sviraju uzivo Ko zna mozda u live izvodjenju pesme budu bolje.
February 9, 200817 yr comment_1589372 Meni je bre album, onako, slusljiv, nisam nesto mnogo ocekivao, pa mi se svidja....Ima par dobrih rifova, ala Sepultura, i onako nije lose... A sto dolaze na Castle, e to je vec do jaja!Konacno neki meni do jaja bend u poslednjih nekoliko objava....Super!