Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 192
  • Views 23.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sva 3 Benda su zanrovski Blizanci samo Sto je Soulfly Primitivniji od Sepulture, a Cavalera Conspiracu Primitivnija os Soulfly-a Najbolje da napravi jos jedan Bend da Drvi 1 Rif i Da se Dere 1 Rec

• Istina.Ali generalno,90% thrash metal pesama imaju nazive koje kao da je smisljao neki pubertetlija.Nazive death metal pesama kao da je smisljao umni bolesnik,blek metal mentalno retardirani narkoman

• Super pesma,bas mi se dopada.Totalno drugacija od Soulfly i Sepultura zvuka.

comment_1583798

Иди ти па џарај око оног Грина. Мислим да му се то не би претерано свидело, а не верујем да би волео да будеш у његовој близини кад побесни.

• Author
comment_1585093
odlican album. produkcija je strava. max je otpevao odlicno, za igora ne treba reci hvale.. :) u svakom slucaju, svidja mi se!

Ti si jedini kojem se album za sada bas dopao :mhihi::pivopije:

Ma ovo je prosek od albuma, a i muzike, ovo ce da mu ide pod odslusaj par puta i zaboravi projekat...

E da i jedina novi stih je onaj never trust an emo kid :lol:

comment_1585130

Nisam ni ocekivao posebno dobar album, ali ovo je preterano prosecno.

Jos jedan dokaz kakav je Max mediokritet.

Srednjoskolci bi smislili inventivnije naslove pesama, mogu da mislim kakvi su tekstovi.

Ko posle ovoga bude tvrdio da je Max po bilo cemu ispred Sepulture sa Greenom ne zasluzuje da bude ozbiljno shvacen.

Sepultura bez Maxa jeste slabija nego sa Maxom, ali oni su nastavili da se menjaju i razvijaju.

Ne kopiraju sami sebi i ne vrte se u krug.

Ne dodvoravaju se klincima ili die hard fanaticima.

Ovo je sranje i protracenih 40 minuta zivota i to nekoliko puta verovatno dok jednostavno ne dignemo ruke od preslusavanja.

comment_1588023

Daleko od toga da sam zadovoljan! Ima par vrlo zanimljivih momenata koji podsecaju na ranije Sepulturine radove, ali to su samo poneke linije u pesmama (naravno, ne svima). Previse sterilno, vec mnogo puta odsvirano... Apsolutno nista novo! Za bubnjevima je mogao biti bilo ko drugi jer od Igora (kakvog ga pamtim iz Sepulturinih dana) nema ni "I", a pojedini rifovi prepakovanih iz Beneath/Arise ere u Soulfly doba me kao velikog fana nikako ne mogu zadovoljiti. Ocekivao sam mnogo vise, ali eto ako nista, lepo je videti bracu opet na okupu sa nadom da ce koncertni repertoar posvetiti vise ranijim zajednickim radovima nego danasnjici.

comment_1589372

Meni je bre album, onako, slusljiv, nisam nesto mnogo ocekivao, pa mi se svidja....Ima par dobrih rifova, ala Sepultura, i onako nije lose...

A sto dolaze na Castle, e to je vec do jaja!Konacno neki meni do jaja bend u poslednjih nekoliko objava....Super!