Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 151.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• http://www.last.fm/user/kuruz   Pederi stop.

• meni nikad nije ni radio poslao sam bezbroj poruka "do you believe in love at first shout", nikad nisam dobio odgovor   valjda su sad sredili to

• +1

comment_2664318

Fejs bih isključila odma', smara me strašno, ali propustim treninge, utakmice, svirke... Ne čestitam ljudima rođendan :haha:

K'o da nisam živa bez njega, a sranje je :haha:

Ista prica... Mrzim fejs sto ga imam, smara, raspada se, al jednostavno ne mogu bez njega, a i verovali ili ne, dosta freelance posla sam dobio preko istog tog fejsa :haha: Twitter intezivnije koristim, i u poslednje vreme po celi dan na Linkedinu

comment_2664321

Fejs bih isključila odma', smara me strašno, ali propustim treninge, utakmice, svirke... Ne čestitam ljudima rođendan :haha:

K'o da nisam živa bez njega, a sranje je :haha:

e, to, to :haha:

Twitter intezivnije koristim, i u poslednje vreme po celi dan na Linkedinu

e, i ja ga imam, ali ga ne kapiram.

samo sam ga povezala sa flickrom i tumblrom, tako da sve što nakačim ide direktno na tvit. baš juče ušla da vidim šta se dešava.

koje iznenađenje kad sam videla da imam 62 falovera :haha:

comment_2664324

Twitter skapiras kada krenes da pises sve sto ti padne na pamet, bez da te zabole dal ce neko da procita ili ne :D Ja ga tako koristim, lupam gluposti, po nekad nesto pametno prokomentarisem... Ne zelim da postanem uticajni tviteras i ta sranja... Ali uglavnom pratim rockstar developere, tj ljude iz moje industrije koji non stop imaju vesti i izbacuju trikove i tako te stvari, pa tako ostajem sto bi se reklo u toku sa novostima iz posla.

A linkedin furam samo poslovno naravno, mada se sada na poslu sprdamo medjusobno, budzimo profile jedni drugima, pisemo preporuke i tako to, kao da smo neki bog zna kakvi profesionalci :D

Edited by ShinigаmY

comment_2666704

Ono fejs mi je ok, zbog rodjendana i zbog grupe za moje postdiplomske studije, olaksava komunikaciju i share-ovanje podataka.

Inace bas se razmisljam ozbiljno da skinem sve svoje fotke sa fejsa. Drugarici su ladno maznuli fotku za reklamiranje turisticke agencije :no:

A nesto cesce koristim twitter u zadnje vreme jer nema mnogo da se pise i bacis random misli kako ti dune bez FB patetisanja

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.