Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1714825
joj sto sam sinoc odro sashu matića na silmultanke. moro je ćora da mi isplati 200 jevreja al posto te pare nije imo kod sebe a dogovor se valja ispostovati uvalijo mi neki gadan krek.

jos me boli glava...nista to nevalja.

uhhh koji je slepac ispao

• Replies 219
  • Views 22.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Schneider
    Schneider

Ja se ponado neko želi da diskutuje o šahu, al jok.   Svevremena igra, potpuno protivna današnjem životu jer moraš da sediš i misliš. Neshvatljivo.

• Baka puštena iz pritvora: Pušim marihuanu jer me smiruje   "Sedamdesetpetogodišnja Anđa Agić, majstorski kandidat i najbolja šahistkinja Bačke Palanke, puštena je iz pritvora gde je boravila 48 časo

• Ja sam ono, što se kaže, osrednji šahista. Sa kevine strane rođaci (ujak, braća od tetke, deda) su jako talentovani. Ne bi ono, pobedili velemajstora, ali bi ga dobro namučili.   Heh, sećam se kad

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_1737786
Ima li nekog da voli sah? Ja ga obozavam i u poslednje vreme ga dosta igram...

Ja sam igrala sah kao klinka zahvaljujuci mom matorom, koji je sahovski velamajstor, mada vec godinama nisam ni videla sahovsku tablu...Jbga...To je jedini 'sport' u kojem sam se ikada okusala... :icon_ne:

• 1 month later...
comment_1776345

sinoc se setam sa ribom po Kalemegdanu i vidim stoje figure na jednoj tabli posle one fontane! i dvojica penzionera sede i pricaju i ne igraju!

aj reko da izazovem nekog na deathmatch,medjutim devojka je hitro reagovala i u tome me sprecila!guska!

ne bi znao sta bi ga snaslo!

comment_1776355

imao sam sahovskog iskustva sa njima i mogu da kazem da su matorci,jako zajebani...mada sam uvek pruzao kvalitetan otpor i redovno ih dobro oznojio...nisam nikad igrao sa nekim iz Kalemegdan Crew-a,ali sam redovno dobijao pohvale od matorih protivnika!

najbolji mi je trip bio kad odemo kod komsije ja i cale,gde se jos skupi par komsija,starijih ljudi i cepamo turnir u sahu!

napolju minus 10 stepeni,januar mesec...padne tu i rakijanje,prshuta za nabosti,zajebancija,proverene informacije i rasprava iz sfere politike... :rockdevil:

comment_1776395
najbolji mi je trip bio kad odemo kod komsije ja i cale,gde se jos skupi par komsija,starijih ljudi i cepamo turnir u sahu!

napolju minus 10 stepeni,januar mesec...padne tu i rakijanje,prshuta za nabosti,zajebancija,proverene informacije i rasprava iz sfere politike... :rockdevil:

tr00!

• 5 months later...
comment_1917103

vezano za sah...al nije sah...zimi kada je hladno odes u sahovski klub...malo da se zgrejes...klub poluotvorenog tipa,mos preko dana da popijes jeftino pivo..kada dodjes par puta,kada te upamte,onda mos nekad i nocu da dodjes da popijes nesto i da se malo zgrejes...dobri su mi penzosi sto pikaju saha...piju pivce i uzivaju...dvojica igraju,a dvojica sufliraju... :)

comment_1917129

haha ziva istina.. moj stari otiso kod dede jedan dan da ga posjeti, kucao na vrata pola sata, deda ne otvara.. a kaze stari da cuje unutra neke glasove..

i tako odustao stari, otisao kuci, i zove dedu da vidi sta se desava.. a deda veli - igrali smo sah, nismo mogli da prekidamo :)

cak ni na 3 sekunde da otvore vrata... penzosi su posebna vrsta haha :)

comment_1917597
pa nije smijesna, iz nje zapravo najvise naucis. prostudiras greske i vidis koliko si glup.

meni je to omiljeni dio :)

nisi me shvatio.naravno da je dobro to,vidis gdje si pogrijesio i naucis neke stvari.moj cale stalno igra sah sa komsijom i kad rade tu analizu oni se stalno nesto svadjaju i zbog toga mi je smijesna

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.