Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

Crnogorci nemaju stila, nisu neka klasa, kontru igraju gore od nas, ali su tvrdi k'o kamen, a neki igrači su napaljeni kao da su juče izašli iz ukrajinskog zatvora. Uvališe gol na čisto silovanje.

 

 

Par silovatelja u srpskoj reprezentaciji i mi bismo ličili na nešto.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svaka čast Crnogorcima, gaze samo tako... Imaju sistem, tim i svoju igru koja donosi rezultate...

Imaju nekoliko vrhunskih igrača, ali igraju im i npr. Volkov, Mitar Novaković, Delibašić i još gomila sličnih "ispodprosječnih" za evropske uslove, a igraju za 43 klase bolje od nas...

 

Kao uostalom i Bosna, ljudi ubiše sve redom, uživanje je gledati ih, svaki prekid pola gola, stvore 30 šansi na utakmici a redovno daju 2-8 :), a pored onih par nosilaca igre većina ekipe je donji evropski prosjek (ako i to), poput Vranješa, Zukanovića, Zahirovića... ili čak Darka Maletića :bigblue:

 

Atmosfera, sistem igre i srce su generalno važniji od pojedinačnih kvaliteta u reprezentaciji... Sve ono što mi nemamo.

Edited by Descender
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad cemo da se zanosimo opet nekom igrom i zaboravljamo hrvate makedonce i ostalo.. ovi skoti su takav go kurac da je uopste smesno pricati o necem pokazanom protiv njih. Ali dobro, necu da budem bas kompletni hejter, imali smo neke jako lepe akcije, tadic i djuricic su izlomili ove jadne mesare iks puta, ali ukupno gledano i dalje nam fali zavrsnica i timski duh. Onog Tomovica permanentno odstraniti iz reprezentacije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

Terijev laufer mi javlja...

 

 

Ako je neko gledao sinoc onu glupavu emisiju na rts-u, Stojanovic je pokazivao svesku sa taktikom koju je Anticev pomocnik crtao igracima pred mec sa Australijom na SP 2010. Covek im je nacrtao dve akcije na koje je trebalo da obrate paznju, i igrace koji mogu dati golove. Primili su oba gola preslikana iz tih akcija a dali su ih obelezeni igraci. Poenta je bila da su odredjeni igraci minirali tim i selektora po nalogu crnogorca, Antic je to otvoreno izjavio a zna se da je prvenstveno mislio na Vidica.

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...