Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.7k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• siguran sam da žena koja je rodila Hefesta ni ostale stvari ne radi dobro

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Kako si mogao u mene da sumnjas. Zenu kada biras to je na vrhu liste.Zlatno pravilo.   Ti nisi siguran ni za koga navijas.  

• Генеральный
    Генеральный

петком увече само Јуметалов Олвејз алоун са укусом чемера

comment_2788715

Pazi, ja nisam neka domacica, ali kad mi bude trebalo naucicu da spremam sta volim da jedem i sta Sisus voli da jede(to se manje vise svodi na svinju :haha:).

Ali kad svi vec toliko imaju osetljivo nepce i ne mogu da jedu Premia ajvar od 150din. nego su tu neke bakine tajne od milion din., neka lepo zasucu rukave i naprave ajvar. Sigurno ga nece spremati na tone.

Nisam u fazonu da koljem pilice i cupam perje, ali me neka savremena proseravanja jako nerviraju.

Mmislim da me je ovaj izraz "lista cekanja" ubo u zivac. :haha:

Sorry al nisu savremena proseravanja, ljudi prave ajvar slatko i ostalo generacijama i od skora su poceli da prodaju ljudima u gradu koji nemaju vremena da prave ajvar ili hoce vreme na drugi nacin da iskoriste. Nije imperativ svakoj da bude domacica.

Drugo, po meni treba podrzati domacinstva koja prodaju svoje proizvode da kazem, na malo. Uvek cu pre dati njima nego premiji i bakinoj tajni a mislim da je proizvod daleko kvalitetniji.

I nema liste cekanja, samo jednostavno vise nema paprike. :haha:

comment_2788717

I ja podrzavam one koji prodaju svoje proizvode, ali se za 10 tegli ajvara ne bih cimala, cekala i trazila po netu. To je jedan dan posla. Nisam domacica tip, to sam vec rekla, ali ako je moja mama uspela da radi po smenama, gaji dvoje dece, spremi svu mogucu zimnicu, mogu i ja spremiti jednu turu ajvara.

To je bila poenta.

comment_2788725

Lepo je to kuvanje i čuda, ali izbegavam to da radim jer kad kuvam onda i jedem mnogo :haha:

A i više volim poslove po dvorištu nego po kući

I ne znam šta tu toliko ima da se 'zna', nađeš recept koji valja i radiš kako piše, nije neka velika nauka (osim koga to baš zanima pa izmišlja neka čuda)

comment_2788738

Nadjes recept, ali dok ubodes pravu kombinaciju da ispadne dobro kako je zamisljeno, treba iskustva :) Dok mi je keva bila ziva, svi iz okoline su je zvali da pomaze oko pravljenja ajvara i generalno zimnice. Znala je fore, davala je ona recepte i sve, ali nikada to ne ispadne kako svi ocekuju. Jednostavno kao u svemu, praksa i male tajne majstora, koje su obicno u nacinu pripreme, kako mesati, koja jacina vatre i tako to ...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.