July 16, 201411 yr comment_2759092 Bravo. Samo mi fali neki hell awaits na kraju, da se vidi epilog price.
July 16, 201411 yr comment_2759156 Astral Silence - Astral Journey (Kunsthauch, 2010) Divno putovanje kroz svemir.
July 16, 201411 yr comment_2759200 Ja ga bas danas postavio na Kupindo: http://www.kupindo.com/Diskovi/20496189_In-The-Nightside-Eclipse
July 16, 201411 yr comment_2759212 Ne treba mi to izdanje, mislio sam na ovo. To je broj dva u ovom setu.
July 17, 201411 yr comment_2759406 Alrakis i ja se znamo duze, ima vec koja godina, dok sam za Astral Silence saznao tek pre nekoliko meseci. Alrakis je dosta sporiji, cini mi se. Vise naginje ka nekom 'depresivnom' raspolozenju, nego Astral Silence, ali to ne znaci da ga ne volim, mada ga zbog toga malo redje slusam neko Astral Silence ili Darkspace. Nazalost, osim Astral Silence i Darkspace (i Hunger Of Elements od Kataxu), slabo znam za druge slicne bendove. Moracu da zasucem rukave i ozbiljnije krenem da kopam, pa da vidim sta mi jos lezi. Taj space black metal/ambient me definitivno privlaci - sto zbog tematike, sto zbog atmosfere. Za korak blizi svemiru
July 18, 201411 yr comment_2759527 Alrakis Jbt! Odlican bend! Hvala na opisu koji me je naterao da presulam.
July 19, 201411 yr comment_2759590 Jbt! Odlican bend! Hvala na opisu koji me je naterao da presulam. *preslusam
July 19, 201411 yr comment_2759630 Matori, aj molba. Sledeci post - ime benda, naziv album, zanr i yt Svaki put me fasciniras kolicinom albuma za koje ne znam
July 19, 201411 yr comment_2759635 ^ovo ako te ne mrzi Inace plus za ovo sto znam, Masonna, Swans i Current 93
July 19, 201411 yr comment_2759646 Alrakis i ja se znamo duze, ima vec koja godina, dok sam za Astral Silence saznao tek pre nekoliko meseci. Alrakis je dosta sporiji, cini mi se. Vise naginje ka nekom 'depresivnom' raspolozenju, nego Astral Silence, ali to ne znaci da ga ne volim, mada ga zbog toga malo redje slusam neko Astral Silence ili Darkspace. Nazalost, osim Astral Silence i Darkspace (i Hunger Of Elements od Kataxu), slabo znam za druge slicne bendove. Moracu da zasucem rukave i ozbiljnije krenem da kopam, pa da vidim sta mi jos lezi. Taj space black metal/ambient me definitivno privlaci - sto zbog tematike, sto zbog atmosfere. Za korak blizi svemiru Progenie Terrestra Pura - album U.M.A,takodje i preporucujem oba albuma od The Great Old Ones,to ti je vise post-black metal,ali takodje sanjiva i duboka atmosfera,tematika jeste o Lavkraftovom panteonu Bogova,ali oni su sa svemira dosli,tako da ima veze sa svemirom.
July 19, 201411 yr comment_2759651 Između ostalog... Caithness - Apostasy And The Sorrowful Child Lychgate... Heresi oba Diapsiquir - Virus S.T.N. Svartsyn - Skinning The Lambs kaseta Ovaj Caithness je mnogo dobar album, otprilike nešto kao raison d'etre, ali su iz nekog razloga totalno zapostavljeni. Imaju stranicu na facebook-u već 2 godine, slušamo ih nas 24. http://sorrowfulchild.bandcamp.com/track/faces-and-shades