Jump to content

Sta najviše volite da pijete?


Melodicus Deathus...

Recommended Posts

Јеботе њима није довољно то што сваких 2 месеца издају нека реиздања, бест офове и што то људи купују него још и пиво кренули да праве. Најалавији бенд икада.

Kiss na prvom mestu, pa oni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a i što manje na pivo izgleda....al za poljicu će valja. :haha:

Uzmi staklo ako budes nasao za kolekciju,to sam i ja uzeo,em je ukusno do jaja em je mnogo lepse imati staklenu za kolekciju.Ova plastika je govno kao i svako pivo iz plastike.

 

Ovako izgleda staklena flasa:

 

1170730_10151542029262051_610445265_n.jpg

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa kad si uzeo taj plastikaner za shipping :D.U staklu je dobro...

 

Ne znam kakvo je u staklu, ali to sigurno nikad neću ni saznati - ovo je bio jedan jedini put da kupujem nešto da ima veze sa mejdenima (kvalitet piva je tu sasvim nebitan) ;)

 

Ovo na slici ne izgleda kao plastika.

 

Jeste plastika :da:

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

sjebali vas danci kao nas onomadne belgijanci.

 

ali sve im prosto da hoce da prestanu da stavljaju sumpor,nek' izmisle sta god bilo da stede na kvascu,od dizanja akciza 2010te ne mogu da popijem ni jednu jebenu casu da mi glava ne prskava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kažu stigla britanska piva iz nezavisnih pivara u srbiju, na bir fest,

pio neko? ili ima iskustvo sa istima od ranije?

šta bi preporučuli.

 

Hobgoblin je ok, dobijao sam na flashice od ljudi koji su ishli u Englesku (imam chak i jednu pintu kod kuce xD).

 

Majden pivo je kurac, bash kao i taj bend.

 

Pd jelena je UVEK bolela glava.

 

Elem - popih sinoc u "Kornjachi" jedno 10 pshenichnih, jer su bash slichna "Duvelu" iz Belgije. Valja, a shteta je shto s proizvodi samo za BF, a i to proshle godine i sad.

Edited by Vuk
  • Upvote 1
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne velim kad se ponapijas,vec mene razbija posle pola case.odlicno se sjecam da je tad bilo neko ogromno poskupljenje zbog akciza,i tada su sva piva odavde (mislim na citav balkan,s' izuzetkom hercegovackog koje je konza velesa,jer tu pivaru nikad nisu ni drzali nasi mufljuzi,vec su upali neki francuzi i doveli i cehe i svabe tehnologe da ga prave od cistog jecma i valjaju po hrvatskom primorju za masne pare,ali mislim da su pukli,nisam ga vidio zadnja dva ljeta,kao i zoffmanna,ali zoffmanna odavno) bila sranje ali je tad bas sve poslo po kurcu,pa ja predjoh na vino.

 

a sve je to zbog slicne price kao sa vodom,usrali su nas da bi mogli da nam valjaju njihove prozivode za masne pare.npr sad niksic grca u amstelu,bitburgeru,i ostalim sranjima.bila je neka prica da ce neki rus da kupi trebjesu da pravi elitni brend za izvoz i da valja svojima preko ljeta za masne pare,ali kurca baba vecerala,ove splacine iz apatina i niksicko kao brend jedino sto inbev i prodaje ovuda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@blagoje

mudro zboriš. mene doduše ne boli glava posle tako male količine, ali zna pivo užasno da mi digne kiselinu u poslednje vreme (inače niti jedna druga namirnica to ne čini, želudac kao kod lešinara). Da su uspeli da sjebu vekovnu industriju, koja je nekako preživela i ratove i sankcije, za samo nekoliko godina privatizacija i kapitalizma - uspeli su.

Sjebali domaću proizvodnju, a onda od jednom ukidanje carina na uvozna piva. Čoveku i ne preostaje išta drugo nego da se okrene uvozu, jeste da su skuplja, jeste da "uvozno" nije jednako "kvalitetno", dosta tih piva je prosečno, ali makar nije kiselo i smrdljivo, sklepano od kukuruza i najgoreg hmelja i slada.

 

 

Nekako prirodan sled je otvaranje malih, samostalnih pivara, ali za to treba vremena... i više para u prosečnom srpskom džepu. Par takvih radi, radi solidan posao s obzirom na uslove...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

barem si lepo okrečio jezik. :horns:

 

možda bi mogao da bude unosan pos'o ako se gaji na većim površinama uz adekvatan sistem navodnjavanja. vidim da su svi poludeli za tim, skoro kao mejdenovci za kvasac vodicom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

koji moj mejden pivo, cult of luna sok od aronije i slične zajebancije... odrali smo se sinoć od ljute tekile što sam je doneo iz arizone.

Priznaj da si ovo napisao samo da kazes da si bio u ARIZONI :D.

 

Meni je glava otekla od tocenih piva od sinoc,ubuduce u sirokom luku izbegavam bilo sta toceno po domacim lokalima....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...