Shamandalie Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Sve sto sam kupila i mogla da kupim u Azerbejdzanu, a da kazem da je tipicno tamosnje, jesu cajevi. Pet pakovanja, jedno zelenog (Lipton) i 4 crnog njihovog. Isprobala sam Pasha Golden Tea tako sto sam ga pripremila u aparatu za filter kafu. Sad se hladi, pa kad ga probam javljam utiske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalheart Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Generalno, nisam ljubitelj cajeva, ali ponekad volim da popijem Indijski caj... Jel neko probao da mesa caj sa rumom? Hmmm...probajte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Oh yes..i crni i zeleni. Ali pravi pogodak je crni chaj+Jack Daniels! Shaman.. shta bi, prezive li? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Super je, nije tako jak kao kad se skuva obicno, ali dobra preporuka i ideja za pripremu dobrog caja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Matičnjak konza ! Znači, ne treba ni ćećer, ni limun, ima jako osvežavajući ukus, plus smiruje žive spušća pritisak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 Mislis maticni mlech iz koshnice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 caj je odlican i treba piti caj umesto kafe jer je zdravije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 ^Ukratko! S tim shto za poredjenje chaj/kafa je najbolji crni chaj, poshto ima kofeina vishe, though opet manje od kafe. Jedna sholja kafe ima kofeina kao dve sholje crnog chaja, so odnos je 2:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Pa i nije ti neko poredjenje, turska kafa se pije u manjim kolicinama nego caj. Ili je bar ja pijem iz naprstka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 To nije moje poredjenje, tako chitah E sad jebiga, nije precizno, to se slazem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (bar) jednom dnevno caj od koprive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 moze i caj od zdraljike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) Evo sada popih jedan, kombinacija nane i matocine, domaca varijanta, sa limunom i medom, mhmmmm... blazenstvo edit: ako nadjete Lipton-ov caj "Iron budha" obavezno probajte, ukus i ime idu zajedno Edited September 14, 2008 by Face Of Melinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 caj sa medom i limunom.najbolja preventiva od prehlada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Vala Vit C je keva, doduse kada zesce zeznem imuni sistem, ja uzmem caj od svedske grančice, ja ne znam sta stavljaju u taj caj, ali radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 ma neko granje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Ртањски је мени фаворит. Има до јаја укус а и чуо сам да је нека врста афродизијака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Ja sam pio kod drugarice neki caj Milford....znaki, strasno kako je dobar i ukusan!! No, zapalim ja par dana posle toga u radnju da ga potrazim....nadjem i zgrozim se cenom....nekih 250-300 din !! 0_o Ko ima siri dzep...neka obavezno proba !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Ртањски је мени фаворит. Има до јаја укус а и чуо сам да је нека врста афродизијака. na mene on deluje halucinogeno... mnogo je dobar... Ja sam pio kod drugarice neki caj Milford....znaki, strasno kako je dobar i ukusan!! No, zapalim ja par dana posle toga u radnju da ga potrazim....nadjem i zgrozim se cenom....nekih 250-300 din !! 0_o Ko ima siri dzep...neka obavezno proba !! ja iako sam puka sirotinja,pio sam ga svaki dan u galeriji Singidunum,dok sam dezurao na nekoj izlozbi...hahah suckers!!! navukao se i pio sam ga po 4-5 puta po jednom danu provedenom na izlozbi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 Milford cajevi su sranje!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Apsolutno se slažem. Počinje uvoz Twinings-a za 15 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 Daj spisak prodavnica da prvi zauzmemo teritorije:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 (edited) Samo da uđe u naš magacin, pa ćemo lako Inače, pored moje zgrade ima neki gift shop, zove se Max Ex. Tamo sam našla Twinings i to ne samo standardne vrste, već i one egzotične (i skuplje:)). Stanoja Glavaša, od Poštanske štedionice samo ideš pravo i naići ćeš na veliku, žutu reklamu. Ovo crveno A. Edited September 15, 2008 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Milford cajevi su sranje!! ma ko zna sta si ti pio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Milford cajevi su sranje!! Kao i Teekanne. U stvari, ovi su josh gori. Koja uvreda za chaj. Samo da uđe u naš magacin, pa ćemo lako Inače, pored moje zgrade ima neki gift shop, zove se Max Ex. Tamo sam našla Twinings i to ne samo standardne vrste, već i one egzotične (i skuplje:)). Stanoja Glavaša, od Poštanske štedionice samo ideš pravo i naići ćeš na veliku, žutu reklamu. Ovo crveno A. Hvala velika za ovo! Ako stignem, eto mene vec popodne u T-huntu A i ovo za uvoz Twiningsa je extra vest. Irish Breakfast Tea, here I come! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts