Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 643
  • Views 34.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Све си лепо набројао, а опет ниси извукао закључак? Дакле, као представник једног од дотакнутих бендова, и то баш онај који је задућен за текстове, морам да ти обајсним неколико ствари. Из перспективе

• Ајлин
    Ајлин

mislim da ne treba uopštavati. ima metal bendova itekako koji veoma dobre tekstove prave ako tako krenemo šta onda reći za tekstove nekih drugih pravaca (hip hop na primer)   al ajd sad nije to

• Ајлин
    Ајлин

nažalost tešo jednom moram sa princeom da se usaglasim - madžari mrze ruse. možda ne naše globalističke generacije, već generacije naših roditelja. razlozi su istorijsko-politički.   da odgovorim:

comment_1694062
Hahahaha, pa to Sisus nema veze sa fajtom i kukaviclukom, vec sa necim drugim. :)

A, sto se lomljenja tice, pa nisi bas u pravu. Moze tu stosta da se slomi. Moja glavudza je tvrda (dokazano :) ), ali ima ljudi kojima bas i nije. :)

ma brate nije mi bio cilj da tebe lično prozivam već da istaknem poentu o nepostojećoj državi i zakonu džungle, i da je besmisleno da se povlačimo i samoizolujemo.

Не, и не мислим.

skroman čovek ovaj RNA, ne zanima ga ni velika lova ni šou biznis ni da zabavlja raju sirotinju i bude idol klincima. dobro, ne teram te samo pitam.

comment_1694079
ma brate nije mi bio cilj da tebe lično prozivam već da istaknem poentu o nepostojećoj državi i zakonu džungle, i da je besmisleno da se povlačimo i samoizolujemo.

A da li mozes sam protiv sistema?

comment_1694221
skroman čovek ovaj RNA, ne zanima ga ni velika lova ni šou biznis ni da zabavlja raju sirotinju i bude idol klincima. dobro, ne teram te samo pitam.

Мени битно да праивм добру музику и да се добро осећам. Лове ће бити из других извора.

• Author
comment_1696370
B0000DYJM7.01.LZZZZZZZ.jpg

jako sam voleo ovaj album

Ja to treba da shvatim kao uvredu?

Teze je napisati DOBAR text na engleskom nego nesto skarabudziti na srpskom.

dobar tekst je teze napisati na srpskom jer je srpski kompleksniji jezik.ali ne kazem da je lako pisati dobre tekstove na engleskom

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
comment_1742935

Mislim da o tome treba da odlucuju clanovi benda.Sve je stvar izbora.Metal ne zvuci toliko lose na nasem jeziku.Mozda smo samo navikli na engleski,pa nam je neobicno?Ako bend zeli da ostvari kakvu-takvu inostranu karijeru,smatram da bi bilo pozeljno da peva na engleskom.Zanimljiv mi je nas bend "The Stone"-vec godinama izgradjuju uspesnu karijeru u inostranstvu,a vecina pesama im je na srpskom. 

Edited by M-16

comment_1742972

Nisam bas puno upoznat sa albumima tog benda,a i nemam bas neku zelju.Ne smatram da su nekvalitetni,vec mi ne odgovara taj pagan/black metal.

Edited by M-16

comment_1745692
ma ko hoce da pravi muziku na engleskom neka ide u ameriku ili tamo negde

Znaš šta, Tešo, kad bi se to desilo, jebeno bih te naterao da ideš na sve svirke koje se dese u Beogradu, sa bendovima koji pevaju na srpskom, naravno...

Rečima Homera Simpsona: "Hey, if you don't like it, go to Russia."

Edited by Gojko

• Author
comment_1745951
Znaš šta, Tešo, kad bi se to desilo, jebeno bih te naterao da ideš na sve svirke koje se dese u Beogradu, sa bendovima koji pevaju na srpskom, naravno...

Rečima Homera Simpsona: "Hey, if you don't like it, go to Russia."

uh to bilo zajebano znajuci koliko losa domaca metal scena ume da bude.ali bilo bi interesatno kako bi svi oni tribute copy paste bendovi zvucali na srpskom

comment_1747507

Штета што Бал-Сагот нису остварили своју претњу да направе цео албум на клингонском.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.