Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 933
  • Views 102k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ko je smatrao da je Zemlja ravna?   Daj mi dokaz da zvezde nisu visa bica i nemaju uticaj na pojedince, poput meseca? Definisi vise bice.   Opisi mi smisao zivota, definisi natalnu kartu.   Kazi

• Guest c1k4_ml3kc3
    Guest c1k4_ml3kc3

Пази, Кхаргаш, ако желиш да пишеш о астрологији требало би, пре свега, да се разумеш у исту, а не да продајеш глупе форе онога шта ТИ мислиш да је тачно. Ја се не бавим сопственим мишљењима по питању

• WTF??? Pa kao prvo: DA, LJUDI JESU SMATRALI DA JE ZEMLJA RAVNA, samo zato sto su tad bili na izuzetno malom stepenu razvijenosti sto se tice poimanja sveta i percipiranja stvarnosti... Covek pogleda n

comment_2357312

ovo je yum,pola ljudi tripuje da im gonoreju na kurcu donosi kad je venera u kuci malog meseca 7 pomracenja meseca u maju jer je njihov podznak devica i to.Opusteno,navicici ces se.

Сумњам у то. 'Ајде ти нађи пола форума који верује :twisted:

Нема скоро па нико ко верује овде у астрологију. Има мало неких који знају, неки који су радознали, али то је то.

У суштини исписали смо се ихахај, има текста за све. :smile:

Али да би неко стварно веровао мораће на личну руку да изучава. Ја не верујем астролозима, а опет се бавим астрологијом тако да... сурова истина.

comment_2357386

Veruj mi, mnogo stvari bih ti sad odgovorio, prvenstveno o "tvojoj istini" i o tvojoj edukaciji, o tvom egu, sujeverju, arogantnosti, zatim o pogresnim izjavama o "mojim stavovima" itd... Ja se ne drzim "mojih" stavova nego NAUCNIH, a o astrologiji mozes pricati kao fenomenu a ne kao o necemu koja "radi" i koja se moze dokazati empirijskim putem... Ne vredjam se, ne mogu uzeti na srce nista sto mi govori covek koji veruje planetama i u hriscanstvo (kao sto si se izjasnio), a pritom da zaobilazi ljudske akcije i interakcije, da pre veruje "visim, misticnim silama" nego u nas same LJUDE koji svojim postupcima kujemo svoju sudbinu... E ovo sam morao da napisem, ali kao sto sam rekao, kraj rasprave!

ps: GARI a ne GERI - sad ti ja mogu kenjati na isti nacin DA NISI EDUKOVAN I NE ZNAS DA JE TO IZRAZ IZ NOVOG SADA, NEMAS POJMA, NISI INFORMISAN, BLA BLA BLA... Hahaha!!!

comment_2357396

Види млађани, не можеш ти мени ништа писати нити потврђивати о стварима у које ниси упућен нити око ствари које не знаш и ниси изучавао. То је једноставна ствар и никакве "више силе" ту нису потребне да би се то сагледало.

Постоје чињенице, а постоје и мишљења. Ти чињеницама не бараташ.

О мојој едукацији ти нешто да говориш? :haha:

Мој его?

Сујеверје?

Твоји ставови (који твоји ставови, ти мене нападаш због астрологије, Хришћанства, великог слова и још ми долазиш и супротстављаш се без икаквог знања о материји знаној као астрологија придодавајући неке своје видове тога шта и како би требало)

Моја едукација је сасвим одлична, а о истој овде није место да ти лапрдаш.

Мој его...па, наишао си на ментално јаког човека, тј. мене. Није да имам неко мишљење о себи, али постоје ствари које знам и које не знам. Оне које не знам и не разумем - њих остављам по страни.

Сујеверје - само доказујеш сопствено незнање о материји астрологије

Твоји ставови - искрено, неважни су када нису потпорани знањем.

Научни ставови о астрологији - не постоје. постоји само генерална представа о астрологији која је добијена површним изучавањем материје астрологије. Холистички приступ истој је стављен у занемарљив фактор. Реално, наука не барата симболистиком и метафорама. То само ставља препреку изучавању те стога наука нема шта да каже о астрологији обзиром да наука нема приступ методи астрологије. Астролози су највећи и најверодостојнији ауторитет ове делатности.

Астрологија као феномен? Шта си ти дувао, кеве ти? Изучавам је више од деценије, а ти си ту дошао да просипаш глупости и незнање и још ћеш да диктираш како ћу ја да говорим или на који начин да представљам нешто шта ни не знаш шта је. :no:

Иначе, ОБОЖАВАМ твоје предрасуде које лагано излазе на видело и тога шта ти сматраш да ја мислим или начин на који ја размишљам, односно оно у шта верујем. Као што видиш ти си мене дебело извређао својим предрасудама, а ја сам теби само потврдио оно што и чега си и сам свестан - астрологију изучавао ниси. :da:

Дакле, тема је о асторлогији. Ја се бавим асторлогијом, односно изучавам је. Нисам астролог. Нисам ту да доказујем на који начин функционише нити сам ту да подучавам астролошким концептима. Могу да кажем шта јесте, а шта није астрологија. ко жели да научи може поставити питање како и шта. То је врло дуготрајан процес.

Иначе, ево за све скептике који изучавали астрологију нису. Пошто ти Кхаргаш мене не узимаш као веродостојан фактор који "нешто зна" о астрологији него ти је пре битно шта научници и титуле које изучавале материју нису имају да кажу о истој :haha:

Један текст. Дакле, ако ти је утеха то што има много људи који не верују у астрологију, односно функционалност исте, мени је утеха то што знам да нико од тих људи нема благог појма шта је астрологија.

Молим, обратите пажњу. С текстом се слажем скоро у потпуности, а с сигурношћу знам да је ово став готово па свих астролога света.

http://www.astrologer.com/tests/basisofastrology.htm

neutrino_joke_e.jpg

Да резимирамо целу причу : можеш да лепо прихватиш чињеницу да не знаш или да и даље лапрдаш о мени и астрологији ослањајући се на друге који нису изучавали.

Куд сви ту и мали Мујо, ахаха.

Edited by c1k4_ml3kc3

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
comment_2469248

Znači da si poslat na yum da dominiraš i obasjavaš nas svojom svetlošću iz koje izviru mnoga znanja i iskustva. Ne sme niko da te dira, svi ti se dive, mnogo si opasan. Pravi mužjak. Na forumu su još Hefest i Metal Men lavovi (koliko mi je poznato), raspitaj se i shvatićeš koliko sam u pravu.

Kul su lavovi.

comment_2469269

Znači da si trve Lav, i iznutra i spolja!

Haha, kako zvuči strava kad to kažeš. Još kad bi taj podatak mogao da se unese direktno u CV, negde između podataka o radnom iskustvu i podataka o obrazovanju.

Horoskopski znak: Dupli Lav - dečko rastura. :haha:

Znači da si poslat na yum da dominiraš i obasjavaš nas svojom svetlošću iz koje izviru mnoga znanja i iskustva. Ne sme niko da te dira, svi ti se dive, mnogo si opasan. Pravi mužjak. Na forumu su još Hefest i Metal Men lavovi (koliko mi je poznato), raspitaj se i shvatićeš koliko sam u pravu.

Haha, evo ti plus što si me nasmejao.

Shta to znachi? Pa ako postavljanje tog pitanja znachi da verujesh u horoskop

U opšti horoskop da, u mesečni i dnevni naravno ne.

comment_2469274

Jao rogi :)

Po načinu na koji je postavio pitanje rekla bih da ne veruje u horoskope (vera je prejaka reč), niti se razume, samo je pitao tek onako. I Kendall je pametan dečko.

edit: tek sad vidim da je i Kendall pisao. Nasmejala, ja sam žeMsko :)

Edited by temper