Jump to content

Generalna tema


КЈО

Recommended Posts

Pa nije baš, ima beskonačno glupih(lošijih) rešenja i još više bagova. Ali najveći bag u igri su definitivno kiklopi, posledanj jedinica kod strongholda ako ste ih koristili ili borili protiv njih znaćete o čemu pričam.

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inače ranije ste pričali koja igra vam je bila užasno teška, pa sam se setio da sam polomio dva džojstika dok nisam prešao DMC3. Krajnje je frustrirajuće da predješ 90% nivoa koji je pritom ogroman, pogineš, i moraš sve ispočetka. Ali i pored repeticije i toga, Devil May Cry 3 je verovatno najcoolija igra na svetu. :D

 

Inače ako neko ima Heavy Rain i hoće da ga proda polovnog po razumnoj ceni, nek mi se javi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@Andrija: Sa shopto-a kupuje bas mnogo ljudi sa xbox republike (domaci forum), svi prezadovoljni :)

Znam za xbox republiku, ali sam kasno saznao da shopto ima problema sa krađama kreditnih kartica (a ćerali su me 5x da ukucavam podatke da na kraju ne bi uspjela porudžbina).

Krajnje neozbiljna firma, barem je takav moj utisak. Još imaju onu glupost testiranja kartice skidanjem jedne funte.

 

Za razliku od njih, SVE NAJBOLJE o www.zavvi.com. Ubjedljivo najjeftiniji, plus poštarina jednu funtu. Stiglo za 10 dana, sve regularno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel ono bese PS3 ne moze da tera igre za PS i PS2?

Ja planiram da uzmem PS2 samo zbog nekih starijih kult igara sa prve 2 konzole, a zena voli PS3, pa cemo izgleda morati da uzmemo obe konzole.

Jedva cekam da opicim Skyrim na 50'' monitoru. :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja stvarno ne znam sta je sa ovim Ubisoftom. Zasto Desmond u A.C. Relevations izgleda drasticno promenjeno u odnosu na 2. i Brotherhood ?

 

Zar oni imaju pileci mozak da ne znaju kako im izgleda karakter ?

 

Prince of persia 5 delova , jedan lik , 5 razlicitih izgleda (SOT i TTT su razliciti u animaciji ) i sad ne vidim potrebu zasto su morali da urade ovo ....

 

ACRSP2011-11-2917-53-56-78.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

A tek ono kad treba da branis kvart od nadolazecih talasa templara, pa kao postavljas borce na krovove... prevrnuo mi se stomak... Inace sam fan prethodnih delova, ali ovom cu mozda drugi put dati sansu, jerbo me je sad razocarao opasno...

Edited by Osiris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije se promenio sem sto je pustio bradu. Meni se cini da je isti. Ovde je neki skroz drugaciji majmunoliki lik.

Imao je bradu i u poslednjoj trećini dvojke. U nastavku su mu zaoblili lice i štucnuli bradu.

 

Inače, znao sam da će te konzolaške fore da se nastave, stvarno mi to ide na živce, sa sve skupljanjem zastavica i pera. Tačno kao što je urađeno za "San Andreas", samo što su oni posle toga skontali da niko ne želi da ide u teretanu, izvodi devojke i brani teritoriju kada je napadnu na drugoj strani sveta. Sada su upravo taj element ubacili, izgleda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konzolaške u smislu lošeg interfejsa. Na primer, u dvojci je kretanje kroz menije bilo savršeno, potpuno intuitivno putem dva tastera, a onda su u "Brotherhood" nabili dugmiće tipične za konzolne portove, potpuno promenili kretanje kroz menije, tako da je sve bilo teže i gluplje, nepregledno do neke granice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se ionako vracam korenima. Vracam se konzolama, tacnije playstation konzoli i igranju bez konstantnog nerviranja oko hardwera, drajvera, memorije, grafickih kartica i ostalih gluposti koje su odavno pocele da gube smisao, osim da bogate velike komapanije na ustrb nas, gejmera.

Jedino sto cu nastaviti da igram sa PC gejmingom su strategije. I to one stare, oprobane kultne igre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...