Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 178k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jao, ne mogu. Iskljucujem se. Ako govnjivi japanski rpg-ovi sa idiotski jedno-dimenzionalnim likovima poput Clouda i Sephirotha ulaze u ozbiljnu diskusiju kao pandani jednom Witcheru i Planescape-u ja

• PC ima bolje igre.

• Taj menadzer je najdosadnija igra ikad...

comment_2887216

Bah, bezi hipsteru. Strasno mi ide na kurac trend igara koje namerno izgledaju kao da su ih pravili da moze da ih pogura ZX Spectrum i imaju gejmplej na nivou zabave gledanja farbe koja se susi, ali kao jea, do jaja je prica. Moze malo i da se potrudi oko igrivosti i grafike, nije na odmet u 2016 (2015).

comment_2887438

lunar jeste hipsterčina

ali undertale je igra i po, očigledno je nisi ni pipnuo kada sereš po njenoj igrivosti.

upravo indi igre pre svega rade na igrivosti i estetici, svemu onome što fali nabudženim AAA igrama.

Priznajem, mozda gresim, ali opekoh se sa mnogim indi igrama na bas isti nacin. Ima i sjajnih, evo npr Underrail gorepomenuti, ali ovo sam malo probao i nije mi se svidelo, jbg.

• 2 weeks later...
comment_2891931

Dajte predlog za neki rpg, fps, nesto novije. Slabo pratim nova izdanja u poslednje vreme.

Skinuo sam neki dan Dragon Age Inquisition...koje razocarenje, kakav haotican kombat, uzas. A gluma likova, pogotovo glavnog lika...pa to kao da se neko sprda jebote, a ne kao da je Bioware pravio.

comment_2891979

^Fenomenalne igre, mada ne verujem da nije igrao, kao ni STALKER serijal. Ali ako kojim slucajem nisi Lemi, obavezno moras da ispravis. Inace, od novijih rpg-ova, mrka kapa, realno, jedino ako nisi igrao Shadowrun: Hong Kong ili Dragonfall, fenomenalne igre.

comment_2891983

Ja sve cekam da izadje Director's Cut Lost Alphe (rimejk originalne, daleko grandioznije verzije STALKERA sa mnogo duzom pricom i daleko vise lokacija, vozilima itd.) ili makar ovaj Old Good Stalker Evolution (OGSE) - ruski mod, koji konacno prevode na engleski, a uvodi brdo novina, prevashodno na planu price i novih lokacija. STALKER mod scena je ziva maltene koliko Elder Scrolls igre, ima odlicnih stvari da se iskopa.

comment_2892001

Si igrao metro 2033 i metro last light? Redux izdanja naravno

Jesam.

Shadowrun: Hong Kong ili Dragonfall, fenomenalne igre.

Izometrijske, neka hvala.

Nista jebiga, ako nema nista novo cekace se da nesto izadje. Jebes ga, od svega sto sam u poslednje vreme picio odusevio sam se samo sa Witcher 3 i GTA V, sve ostalo ili prosek ili smece.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.