Jump to content

Euroleague


Angelystor

Recommended Posts

Sjajna utakmica, kao i obicno kobna za moje srce i moj pritisak... pocetkom drugog poluvremena, nisam mogao da verujem sta rade... davali su im loptu u ruke... srce je popustalo, a pritisak odlazio u 3 lepe... kad se zavrsila 3/4, znao sam da je moje srce ugrozeno, al sam ipak ostao na nogama... drao sam se ko konj, pljujuci sudijama i realovim igracima majke i ostalu familiju... odlicno smo odigrali 4/4 i dobili, a moje srce je prezivelo... :D Skoro u svakom igracu sam video potencijal, pa cak i u tuznom Slavku Vranesu... Dopada mi se Rakocevic, jer nama treba jedna takva zivotinja, koja ce i iz nemogucih pozicija da zakucava... u nekoliko nasih zakucavanja sudija nije dosudio i faul, al dobro... Rasica necu da komentarisem, ja sam oduvek govorio da je on ODLICAN igrac i da ga treba malo sacekati... ekipu treba malo smiriti, posto luduje... pogotovo Tripkovica sa svojim ishitrenim sutevima... no, to ce Dule sve dovesti u red sa nekoliko samara... :D Bilo kako bilo, dobro je... :D:pivopije:

Edited by Geozee

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Mnogo se pričalo o tome da smo slabiji. Otišli su Kecman, Palasio i Peković. Ja sve njih cenim kao igrače i volim kao ljude, ali iz Partizana su ranije odlazili i Dragan Kićanović, Žarko Paspalj, Vlade Divac, Saša Đorđević, Predrag Danilović i mnogi drugi, pa je Partizan ostao šampion", rekao je Vujošević.

 

.

 

Sinoc sam bio na Queena, htedo' muda da izjedem shto propushtam tekmu, ali jbg, sledece nedelje me nishta ne zaustavlja da sam u Pioniru protiv Armanija! Anyway..javljao mi drugar rezultata, kad mi napisa 21-13 posle 1/4 nisam verovao :D A josh vec shok pobeda na kraju.. Hihiiiiiiiiiii! Ne prestaju da me odushevljavaju, nadam se da ce pusti RTS2 neki snimak ovih dana..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ok su oni... nego onaj Papajdopulos... kad sam bio na kampu za sudije, pushtali su nam skecheve nekorektnih ponasanja i nesportskog igranja... on je najprljaviji kosarkas u Evropi :da: i na kraju ove utakmice, lik je hteo da se bije sa nekim zato sto je izgubio... tipicna govnarchina... :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Došao sam samo da kažem kako je Milenko Tepić car, carević, carina!

 

Rašić me je protiv Reala baš prijatno iznenadio, bio sinoć na SOSu ... interesantan lik, pozitivac, kulturan ... a ja mislio da je neki probisvet i baraba.

 

Kraljevskom klubu pade kruna, Armani Džinsu svlačimo farmerice...pa zguza u sledećoj tekmi.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledah tekmu za Realom sas oca sad za vikend, i jebote, shta sam propustio :) Tekma za pamcenje stvarno, opushten sam bio gledajuci je ovako, znajuci da je kraj dobar, ali kapiram da bih 3 .i 4. chetvrtinu izeo muda od nervoze da sam gledao live...

 

Sutra idem na Armani, nishta ne moze da me sprechi :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...