Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 months later...
  • Replies 418
  • Views 41.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

TO AZARALENA!!!     DAJ NEKE SLIKE!!!

• Uh, što mrzim čekanje. Bukvalno neko dođe i kaže: "Mi smo se pojavili čisto da vas iscimamo, da nas ne zaboravite. Ali nećemo još. A i kad kažemo da hoćemo, verovatno nećemo. I ako budemo, do tada ćet

• SAMONING = SARMONG = SARMA SAMONING JE SRPSKI BEND!

• 1 month later...
  • 1 month later...
comment_2249004

Kad smo vec kod covera Summoninga. Pre nekih mesec dana eto i ja odlucih da odam postu Summoningu. Na my space Numenora (moj bend) možete čuti obradu pesme ''The Legend of The Master Ring'' koja je snimljena za drugi deo kompilacije ''The First Ring II'':

http://www.myspace.com/numenorband

:rockdevil:

comment_2249024

Stvarno hvala! Mnogo znace vasi komentari,

Eto uskoro cemo otvoriti fan stranu na facebooku za Numenor pa se uclanite ako zelite. Mini CD zajedno sa ovom pesmom bi trebao da izadje u decembru za Tanelorn Records.

Edited by Despot!

comment_2249038

E pa nemaju svi jbni face :bigblue:...nego sad slusam i ostale pesme, jesi ti pustao ovu Monarchy Divine u MS emisiji na TVu kad je bila ili se varam?

A po pocetku Once We Where Kings vidi se da su Brankovici petljali prste...bice nesto od vas :)

Jesam, to je bilo jos 2007-me. ja sam vodio MS emisiju. Da budem potpuno iskren Srđan i Đeda su sami napravili i snimili obradu ''Legend''. Ja sam bukvalo samo došao i snimio vokale i dodao par semplova. Stvarno su odradili vrhunski pos'o!

• 2 weeks later...
comment_2255353

Kad smo vec kod covera Summoninga. Pre nekih mesec dana eto i ja odlucih da odam postu Summoningu. Na my space Numenora (moj bend) možete čuti obradu pesme ''The Legend of The Mater Ring'' koja je snimljena za drugi deo kompilacije ''The First Ring II'':

http://www.myspace.com/numenorband

brate nisu umrli da im odajesh poshtu :haha:

odao si im pochast..i to dobru..sjajno zvuchi :pivopije:

comment_2255945

brate nisu umrli da im odajesh poshtu :haha:

odao si im pochast..i to dobru..sjajno zvuchi :pivopije:

Hvala! Šta znaš vidiš da se ne javljaju k'o da su u zemlju najcernju propali. Pa rekoše sledeće godine. E, baš ću sutra prekosutra da pitam ove sa Napalma kad će novi Summoning...

Edited by Despot!

• 3 weeks later...
comment_2264912

Evo i malo inside informacija. Pričao sam danas sa čelnim ljudima sa Napalma i evo šta mi rekoše.

Falkenbach izlazi u januaru, a za Summoning i DVKE s ejoš trenutno ne znaju tačno datumi ali bi trebalo do leta izdanja da budu objavljena.

Falkenbach bi čak mogao da imam i pre nove godine. Nije nemoguće d ai Summoning nekako čujem pre.

• 3 months later...
comment_2309453

Neverovatno je da nešto što na papiru izgleda beznadežno (ukucani ritmovi, jedan te isti zvuk gitara, jeftine klavijature koje kao da je i klinac od 9 godina prerastao, očajni vokali... i sve to spakovano u repetitivne pesme duge 10+ minuta), zapravo šljaka ovako dobro.

Najbolja izdnja Dol Guldur i Nightshade Forests.

comment_2312243

od njih nema nista:D

nego li, dok ne dodje novi album, preslusajte bend Draugnim. Imam dva njihova originala, a bend zvuci kao mesavina izmedju Moonsorrowa i Summoninga.

Meni stvarno perfektan bend, a veruejm da ce se svideti i vecini ljudi sa ove teme.

To mu dodje kao licna moja preporuka:D