Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 93
  • Views 15.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Totamealand
    Totamealand

Koje face, pazi ti kako oni vežbaju harmonije, seli oko stola, Ted mazi kuče. Neću uspeti da ih uhvatim na ovoj turneji, uvalili mi obavezan kolokvijum na isti dan, ali sledeći put bih morao da ponov

• X je fantastican, meni mozda i najbolji nakon odlaska Nil Morsa. Preporucujem svakome nov album, odlican prog rock.

• Odlicna stvar, ovo je moj favorit sa tog albuma:   http://www.youtube.com/watch?v=UYc0I_RRKt4

comment_1739860

the way you go.. :D

Jedan od mojih najomiljenijih bendova. Sjajni muzičari koji znaju da naprave dobru pesmu i album.

Omiljeni album mi je ''Snow'', mada su svi super. Od prvog pa nadalje..

The Light, koji je njihov prvi album iz '95 je snimljen sa parama koje su jedva skrpili :) a opet je to neverovatan album.

Svaka čast njima i ovoj temi :D:)

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159

comment_1745081

Ne znam , nagledao sam se nji' i Flower Kings-a kao predgrupa DT. Namrtvo se dosadjujem kad to gledam. Ali nema veze, ako drugima odgovara super. Nekako mi nije to to, taj nivo. Par puta sam se zapio za barom dok su isli Spock's Beard, Fates Warning i Flower Kings kao predgrupe i otisao mrtav pijan taksijem kuci pre nego sto sam i pogledao DT. Toliko me smore. Sad sam naucio da ne pijem dok ne krene DT. A i onda izadjem 3-4 puta sa certa po picence i da zapalim pljugu i odmorim. Ostarilo se.

comment_1745190
What :ph34r:?

Paa, pre svega Spocks Beard je prog rock i fura skroz drugaciji fazon od DT. Covece, opiti se i smoriti na njihovom ili koncertu The Flower Kings-a?! Blasfemija!! :):no:

Eh ta Amerika, sve ti je na tacni..ja ovde mogu samo da sanjam takve bendove.

@Davidian - imas torrent sa 7 albuma, ukucaj, lako se nalazi.

Edited by Egil Skallagrimsson

• Author
comment_1745618

Ja sam stigao da preslušam samo par stvari sa Octane i Feel Euphoria. Činjenica je da Alan odlično peva. A što se same muzike tiče, mogu reći da je MALO čvršća i sirovija, bar ono što sam ja čuo, ali i dalje zvuči prilično proggy. Nije loše.

comment_1745710
Paa, pre svega Spocks Beard je prog rock i fura skroz drugaciji fazon od DT. Covece, opiti se i smoriti na njihovom ili koncertu The Flower Kings-a?! Blasfemija!! :):no:

Eh ta Amerika, sve ti je na tacni..ja ovde mogu samo da sanjam takve bendove.

I DT je prog rock. Slazem se da su im stilovi razliciti i stil ovih drugih sux. Dosadno mi je poslednjih godina i na koncertima DT, sta da se radi. U Americi ti je na tacni samo onoliko koliko mozes sam da stavis, tojest kupis.

• Author
comment_1745964

DT je metal koliko i rock, savršeno izbalansiran bend. Ima i žestokih numera i deonica koje umeju biti žešće i od thrasha ili najgoreg deatha, a opet, umeju i da naprave prog rock stvar.

Ali ova tema je o Spock's beard, tako da...