Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2055381

Pa da su martinke udobne i postavljene iznutra i kostaju duplo manje jer je 100eur pljacka, sigurno bih (opet) uzela one od 10 kopci, sa debljim djonom (Shelly's) jer mozes da ih arcis i da ti ne bude zao (razlog zbog kog ne nosim sve one druge cizme sto imam)

• Replies 4.7k
  • Views 388.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2055484

Tjah, moje Shelly's kvase prste... mozda jer su stare 7 god :( Spolja im nije nista, ofucane jesu ali nisu prsle, al iznutra se skoro odlepila sva postava, mislim da su za kontejner :D

Edited by Double Fire

comment_2055488

I moje Shelly's su stare nekih 4 ili 5 god i prezivele su dubok sneg, led, poprilicno duboke bare od kise i nikad mi noge nisu bile mokre niti sam okliznula na ledu. Verovatno zavisi kakva serija ti zapadne, moje su kao nove a nisam ih nesto ne znam ni ja kako odrzavala. Namazem ih s vremena na vreme, nisam neki fanatik da ih mackam svaki drugi dan. Malko je ponegde izgreban sjaj na kozi (drveni stolovi po pabovima su krivi nisam ja XD ) ali nista preterano upadljivo, vidi se samo kad prilepis nos bas blizu : :bigblue:

comment_2055509

Meni se bukvalno svi zale. Mada nisam ni jednom ljosnula u njima. Ne racunam Taru i -15 po suvom snegu :haha:

Apropo Sorel cizama - prosto je jadno kakve cizme prodaju kod nas u zimskoj sezoni :no: Sve neke sminkerice od krep papira i kesa za djubre. Ili to ili Dior od 3000eur postavljen medvedjim krznom :haha:

Jedine pristojne u ponudi su Planika za muskarce a i tu se vrte ista 3 modela iz sezone u sezonu :(

Sto je najludje usred decembra nemaju kompletnu ponudu - svaki put kad pitam 'evo stize za koju nedelju' :confused: Vala necu vise kod nas da uzimam.

Edited by Double Fire

comment_2055512

Ja zivim u malom gradu tako da imam deset puta slabiji izbor obuce :D

Odustala sam od nadanja da cu ikad naci ovde nesto normalno. Ono sto je iole bolje je duplo skuplje nego u bg, tako da kad nesto ustedim bolje da zamolim nekoga da mi naruci sa neta, vise se isplati.

comment_2055538

Mhm hvala :D

Imam jako problem da nadjem obucu koju mogu da nosim jer sam po sirini stopala 36 a po duzini 40-41. :S

Tako da mi sva lagana letnja obuca spadne sa noge bukvalno, ako nema neki kaisic koji dobro drzi. Kod cizmi opet ne valja kad noga mnogo landara. Kad kupujem u radnji moram sve da isprobam pet puta da vidim dal mogu da hodam u tome, tek cu se sa narucivanjem napatiti :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.