November 14Nov 14 comment_3119513 bolje kreni sa Neurosis-om sa akcentom na srednji deo, Enemy - Silver - Times, jedan od naj 3 album komboa u istoriji Report
November 14Nov 14 comment_3119514 12 minutes ago, azal said:to nije prog to je post rock, ocigledno te i to preskocilo :DSprdao sam se jer ste ga vi opisali kao "progresivniji" bend.Nego, kad će neki post post metal da izađe Report
November 14Nov 14 comment_3119515 imaju tu i tamo riffove u 6 i 7. to je dovoljno prog za ovaj zanr. i ovaj glavni riff je 11/8 Report
November 14Nov 14 comment_3119516 16 minutes ago, Angelystor said:Nego, kad će neki post post metal da izađetipa nadja? Edited November 14Nov 14 by Havočka Report
November 15Nov 15 comment_3119537 Meni licno je CoL jedan od najboljih bendova danasnjice, bez fule u citavoj karijeri do sad. Volim i Amenra i Neurosis i Isis. Big 4 post metala lol Report
November 15Nov 15 comment_3119539 Meni su zadnja dva CoLa podbačaj ali su mi omiljeni post metal bend, nepopularno mišljenje ali eto Report
November 17Nov 17 comment_3119564 On 11/15/2025 at 9:03 PM, Grobodan said:ali su mi omiljeni post metal bend, nepopularno mišljenje ali etoDelim misljenje 1/1 - ista stvar, od Amenra, Neurosis, Cult of Luna, jedino su CoL uvek kod mene budili zelju da se vracam tom pravcu i slusam slicnu mjuzu. Ne sporim ostale bendove, al' nekako uvek imaju svirku kojom me fino trigeruju. Report
December 2Dec 2 comment_3119924 Što se tiče Oathbreakera, prvi mi je najbolji, and it's not even close. Rheia baš pati od onog standardnog postrock kreni-stani smaranja, još su stani delovi previše lullabyasti, i plus mi clean vokal ove žene ne leže, a kreni delovi nijedan riff ni blizu ni prvog, pa ni drugog albuma. Report
2 hours ago2 hr comment_3120552 Gilles Demolder (Oathbreaker, Wiegedood) ima baš lep novi singer songwriter album. Tekstovi su malo previše lični i preiskreni do nivoa banalnosti ali super muzika meni, baš mi lepo selo.https://siemreapholdingco.bandcamp.com/album/wishin-i-was-fishin Report