Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 83.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A malo se i šlihta, mora se priznati. Neko bi rekao da ipak neće jebati.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

e to imas i u polumraku, samo sto u njemu ne osetis kuvano jaje ič.Jebo to, ko pljeskavica bez luka. Ko Jovanka bez Tita. Ko političar bez mita. Ko Tango bez Keša. Ko logor bez leša. Ko Gansi bez

• Demon Seed
    Demon Seed

Uhodim lepu kasirku, da je bačim neđe u nekošene trave Kumodraža

• Author
comment_2231404

Meni je the shit pileca pasteta od Perutnine Ptuj. Kao i njihov Poli parizer (Light, isti ukus, manje masti = mogu vise da pojedem :haha: ). Pileca sunka im je onako, mnogo brzo pozeleni i nije neki ukus.

Iako stalno nalecem na Pringles cinjenica je da je izbor daleko manji nego pre - jedan do dva ukusa u poredjenju s skoro 10 pocetkom godine :confused: Valjda im niko ne kupuje pa proredjuju...

• 2 weeks later...
comment_2234784

ovaj...

nikad nemojte kupiti/probati multivita grejp...pretpostavljam da je ono ukus domestosa,verovatno i casa onog buckurisa ima isti efekat kao domestos...

ne mogu da se setim,al mislim da sam se pre par godina zakleo da necu vise nikada kupiti multivitu...navukla me prodavacica,jebem joj seme i pleme...uzmi,dobro je to,ko jebe cedevitu...jebote,ono je krajnje strasno...sledeci put cu se pre obesiti nego ono da probam opet...

domacau privreda se najblje izdaje kada se kupuje cedevita...

comment_2236153

не купујте јафу, почели да шкртаре на поморанџама.

comment_2236156

на оригинал љубичасто паковање сам мислила, нисам пробала на мерење. свислајон има мало бољи производ али се квалитет генерално срозао.

comment_2236309

otkada je taj svislajon kupio euro blok i poceo da primenjuje evropejsku tehnologiju,stari dobri euro blok je otisao u kurac...izmedju 2 fasadne cigle se nalazi stiropor...

inace pojavi se zele zec,ne zeka,vec zec...neka manufaktura iz pozege,prnjavora,curuga...tako nesto...

kupujte jafu u rinfuzi,jeftinija i bolja varijanta od one upakovane...dermatoloski ispitana...

comment_2236311

i Cipiripi je nekad imao prelep i predivan ukus , sada je totalno sranje

comment_2237164

otkrovenje među voćnim jogurtima.. nema konzervanasa 100%, samo voće i jogurt i to mnogo više voća..

Odlican protiv jutarnjeg mamurluka, razbija ga na komadice. Dize mrtve iz mrtvih. :rockdevil:

comment_2238595

не купујте јафу, почели да шкртаре на поморанџама.

Jafa je otisla u kurac jos od kad je privatizovana. Nekada su imali dobar cokoladni preliv a sad obican kakao preliv. Odvratno. Vlasnik radi po principu sto manje ulaganja, sto veci profit. Imam jednog ortaka koji radi tamo i potvrdio mi je da su im proizvodi daleko losiji nego nekad, a sto je najcudnije i dalje se dobro prodaju.

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.