January 8, 200916 yr comment_1835782 Zakljucak je...opasno je sa vama se druziti, sumnjivi ste do bola
January 8, 200916 yr comment_1835789 Ja pazim s kim se druzim i s kim snimam ton filmove, mozete samo da mi zavidite, na zdravlju
January 8, 200916 yr comment_1835795 Ali ces se iskriviti od drkanja , a ni to ne valja uvek gledam da ga drkam sto redje,tako je bolje
January 8, 200916 yr comment_1835799 mozhda se i znamo (ovo vazhi i za Fenixa - i on je tu negde po godinama), mada mene nije bilo tud od kako se datura raspala sho beshe negde oko 99te. a tad se itekako znalo ko vuche hiv, jel'te....
January 8, 200916 yr comment_1835800 uvek gledam da ga drkam sto redje,tako je bolje Ne valja ti to, bolje izbaci
January 8, 200916 yr comment_1835806 ne necu da ga drkam redovno,tako je bolje za mene. usput sve te ksteove treba zapaliti!! posteni ljudi idu u kafane a ne u te rupcage!
January 8, 200916 yr comment_1835808 ne necu da ga drkam redovno,tako je bolje za mene. usput sve te ksteove treba zapaliti!! posteni ljudi idu u kafane a ne u te rupcage!
January 8, 200916 yr comment_1835814 mozhda se i znamo (ovo vazhi i za Fenixa - i on je tu negde po godinama), mada mene nije bilo tud od kako se datura raspala sho beshe negde oko 99te. a tad se itekako znalo ko vuche hiv, jel'te.... feniks i ja smo godište a ti si vidim tu negde pa da i ja sam prestala aktivno da izlazim po klubovima otprilike 98-99. to za hiv pojma nisam imala, doduše logično je da su među muškima te informacije bile dostupnije mi žene smo se bavile lakiranjem noktiju u crno
January 8, 200916 yr comment_1835816 ne necu da ga drkam redovno,tako je bolje za mene. usput sve te ksteove treba zapaliti!! posteni ljudi idu u kafane a ne u te rupcage! a ne! jedine prave kafane su rupchage.
January 8, 200916 yr comment_1835826 feniks i ja smo godište a ti si vidim tu negde pa da i ja sam prestala aktivno da izlazim po klubovima otprilike 98-99. to za hiv pojma nisam imala, doduše logično je da su među muškima te informacije bile dostupnije mi žene smo se bavile lakiranjem noktiju u crno naravno. mozhda ne bi bilo zgoreg da se proverish? samo lakiranjem noktiju? meni je u to vreme valjao i wd40 jer kad se dovatish s devojkom nemosh' se chujesh od shkripanja kozhe (sho na tebi sho na njoj). Cenim da bi vr'unac vatanja bio na kozhnoj fotelji. i tako death'n'thrash'n'broken bones... Edited January 8, 200916 yr by matatrtaDgrejt
January 8, 200916 yr comment_1835861 a. vazhi. aj' ch' raja streljache me zhen....ovde j; 2itrijes' gilotsav shobas...rozhdestvo tvoje i sl.
January 9, 200916 yr comment_1836361 a ne! jedine prave kafane su rupchage. naravno ali prave kafane imaju stila u tome u razliku od narkomanskih jazbina
January 9, 200916 yr comment_1836364 Tešo, a što je bolje kad se ne tučka? pa vishe psihicke energije sacuvas za sebe.bolje se osecas i razmisli koliko je samo proteina i svega potrebno radi stvaranja te silne sperme i kst ima stila каквог црног стила та рупчага има?то једно наркоманско легло где одлазе неки дебили,атмосфера је одвратна,пуно је којекавих дебила металских,музика је срање и све вас педере што тамо излазите треба тучи са усраним моткама да се научите реду
January 9, 200916 yr comment_1836382 каквог црног стила та рупчага има?то једно наркоманско легло где одлазе неки дебили,атмосфера је одвратна,пуно је којекавих дебила металских,музика је срање и све вас педере што тамо излазите треба тучи са усраним моткама да се научите реду sto ne dodjes tamo i kazes to nekom u lice?
January 9, 200916 yr comment_1836393 Well svako ima prava da mu se nesto ne svidja ali nema pravo da drugima kvari uzitak. I za tebe vazi Tesho. Narocito zato sto nisi iz Bg i nisi bio u KSTu vise od par puta. Neki ljudi ovde izlaze u KST vise od 10 godina. I da, jeste rupa i ruzno je. Ali ponekad kad sabaresh dva i dva vidish da u celom BG imas nekoliko klubova (klubova ne kafana ili birtija) gde mozes da cirkash i djuskash sa drugarima uz muziku koju volish gajbi da slushash. Mada se slazem da je kst cesce od jednom u tri meseca los po zdravlje
January 9, 200916 yr comment_1836395 sto ne dodjes tamo i kazes to nekom u lice? bio sam i radio sam to,probao sam da popricam sa tim ljudima i da im objasnim da to ne valja.cak sam i kitu izvadio.ali ne vredi tamo su svi toliko nadrogirani i retardirani da uopste cak i ne reaguju