Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1839031

odlichna igra od ea games-a, izashla u oktobru proshle godine.

radi se o horor pucachini smeshtenoj u daljoj buducnosti. igrach je u ulozi isaac-a clarke-a, inzinjera kojem je zadatak da reshi tehnichke probleme na svemirskom brodu usg ishimura koji je napadnut od strane nepoznate vanzemaljske rase necromorphs. on sad tu mora njih usput da eliminishe kako bi sve bilo u redu. zvuchi lako, ali nije bash toliko.

igra je puno bolja od svih horora tipa resident evil, silent hill i slichnih njima, a opet moze da ide rame uz rame sa bilo kojom dobrom pucachinom iz 3. lica. ja sam se navukao strashno.

za sada sam stigao do 4. chaptera (ima ih 10).

preporuchujem svima.

...osim onima sa slabim srcem, naravno.

Edited by SkullKrusheR

• Replies 98
  • Views 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meni je u tom zanru bila najbolja,a ne generalno.Eto i meni se promenilo misljenje nakon sto sam odigrao Dead Space,vise nije najbolja (ali ipak je Torque mnogo zajebaniji baja od Isaaca).Ali to nista

• Andrija Smith
    Andrija Smith

Ja imam 450 ali mislim da nije puno različito. V-sync u igrici obavezno isključi. Ta opcija je u odjeljku Manage 3D settings zadnja. Piše Vertical Sync i imaš opcije "use the 3d application settings"

• mozda je mislio na dvojku koja je kraca, mada sumnjam da i ona moze da se zavrsi za 4 sata

comment_1841725

Jako, jako dobra igra. Nema tu nista posebno originalno ali i pored svih klisea prica zaista drzi paznju, a bogami i jezu. Iako sam posle odigranih Undying-a, Call of Cthulhu-a i jos brdo takvih igrica kapirao da sam postao prakticno imun na strah izazvan igricama ova igra me je par puta dobro isprepadala. Akcija je odlicna, oruzja zanimljivo smisljena (iako vecinu oruzja nije potrebno nabavljati jel line gun i onaj whatever cutter (prvo oruzje) kad se apgrejduju sasvim obavljaju posao), prica kao sto rekoh prilicno dobra, grafika odlicna, zvuk jos bolji... sve u svemu, jedna od najboljih igara 2008, pogotovo za ljubitelje survival horrora.

comment_1842485
igra je puno bolja od svih horora tipa resident evil, silent hill i slichnih njima, a opet moze da ide rame uz rame sa bilo kojom dobrom pucachinom iz 3. lica. ja sam se navukao strashno.

:no:

Svetogrdje.

comment_1842504

Auuuu.... strashno.

Si ti nekad igrao Silent Hill 2 ili RE2 ili fenomenalni RE4? Ocigledno nisi. Nepricaj gluposti o nechemu sto neznash. Silent Hill 2 ovake sitnice jede za doruchak.

• Author
comment_1842526

resident evil 4 sam igrao, nije mi nishta narochito, a silent hill nisam. ne volim takve igre.

u dead space-u ima puno vishe akcije i elemenata pucachine.

@sinstrel: ja josh nijednom nisam igrao danju. veci mi je trip kad igram nocu, sa slushalicama josh bolje.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.