Posted August 9, 200223 yr comment_80497 Predstavnici drugog talasa new wave bendova. Izdali su svoj debi album "Wisconsin Death Trip" 1999. godine i usjeli su da dodju u sam vrh svog zanra. Muzika je mjesavina nu/cyber/gothic metala. Koriste dosta elektronike i osjeti se uticaj cistog trance-a (bubnjevi, elektronika) sa kojom stvaraju jednu mracnu atmosferu. "Machine" je njihov drugi album iz 2001. kojim su malo promjenili svoju muziku i zakoracili korak blize ka trance/metalu. A imaju i vrlo prepoznatljiv imidz a:
August 19, 200223 yr comment_83695 Iako im je W.D.T. prvenac vidi se da je odlicno upakovano, stalozeno, bez nekog svirackog izivljavanja. Gitarista crpi distorziju iz Messa Boogie-a mog omiljenog pojacala
August 20, 200223 yr Author comment_83745 "]Iako im je W.D.T. prvenac vidi se da je odlicno upakovano, stalozeno, bez nekog svirackog izivljavanja. Gitarista crpi distorziju iz Messa Boogie-a mog omiljenog pojacala oni su jedan od rijetkih bendova koji sa vrlo sirovim rifovima i gitarskim dionicama prave odlicnu muziku. Statc-X will get U
September 1, 200223 yr Author comment_88360 previse upliva techno-a za moj ukus grijesis sinko, u pitanju je trance a: trance i techno je razlika ko death i power
September 3, 200223 yr comment_89360 Ja imam "Machine".Svidja mi se Samo da je jos malo manje trance-a...
September 4, 200223 yr comment_89650 previse upliva techno-a za moj ukus grijesis sinko, u pitanju je trance a: trance i techno je razlika ko death i power ne razumem se u razlike izmedju podpravaca, kada kazem techno ne mislim power, mislim metal, da iskoristim tvoju analogiju
September 27, 200222 yr comment_98855 Danas sam uzeo wisconsin death trip.Ima par dobrih pjesama kao sto su: -I'm With Stupid -Bleed For Days -Stem Ostalo je manje vise prosek.Sigurno cu uzeti machine cim ga nadjem nije jos stigao
September 28, 200222 yr Author comment_98987 Danas sam uzeo wisconsin death trip.Ima par dobrih pjesama kao sto su: -I'm With Stupid -Bleed For Days -Stem Ostalo je manje vise prosek.Sigurno cu uzeti machine cim ga nadjem nije jos stigao a "I am", "Love Dump", "December" ? :? to su i te kako dobre pjesme a: a:
September 28, 200222 yr comment_98997 Love dumplin Your shit's like chocolate cake and your ass smells like a rose Love dumplin
September 29, 200222 yr Author comment_99521 Love dumplinYour shit's like chocolate cake and your ass smells like a rose Love dumplin samo ti seri anyway evo jednog zanimljivog texta iz clanka o njima (dok je jos bio stari gitarista) ---
September 29, 200222 yr comment_99532 Love dumplinYour shit's like chocolate cake and your ass smells like a rose Love dumplin samo ti seri anyway evo jednog zanimljivog texta iz clanka o njima (dok je jos bio stari gitarista) ---
September 29, 200222 yr comment_99778 Nemoj me pogresno shvatiti scissorse ja volim static-x Jedino nevolim, novog gitaristu. 8)
October 28, 200222 yr comment_109882 Uuu,odlican band! best songs from Wisconsin: Pushi t ,I am, Love dumpling, a sa Machine-a najjaca BLACK & WHITE, zatim Cold, This is not...Wayne Static is sooo secksie
October 28, 200222 yr comment_110040 previse upliva techno-a za moj ukus grijesis sinko, u pitanju je trance a: trance i techno je razlika ko death i power ne razumem se u razlike izmedju podpravaca, kada kazem techno ne mislim power, mislim metal, da iskoristim tvoju analogiju ne....Scissors je u pravu. evo analogije... power is to metal as techno is to electronic music.
October 28, 200222 yr Author comment_110058 Ma ludilo su ljudi.Jel neko zna kad izlazi njihov novi album. ima do toga jos... tek se spremaju da pisu neke nove pjesme :roll:
November 26, 200222 yr comment_120407 OK grupa. Po albumima mi je kompletniji i ukupno bolji 2., ali 1. ima nekoliko pesama koje zasluzuju vecu paznju od ovih sa drugog ka npr. "Push it".
January 18, 200322 yr comment_142825 Ma i prvi i drugi su do jaja, ja ne vidim razlog zasto prvi izgleda amaterski, meni ono od njih sve valja, avatar govori za sebe...
January 18, 200322 yr comment_142827 Nisam cula mnogo toga,ali moram priznati da mi se svidjaju a: Totalno su ok
January 19, 200322 yr comment_143099 Static-x je jedini band koji mjesa tehno i metal a da se moze slusat napravili su odlicnu kombinaciju