Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2009.03.28. *SKC, Beograd* In Flames

Featured Replies

Nisam vas cuo do sada,

Imaju trekove na majspejsu, sasvim korektna muzika.

• Replies 1.1k
  • Views 105.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bloodletting
    Bloodletting

Heheh...bravo , ni ja im bolje ne bih rekao ...mnogo se qrche ovi "tr00" metalci...kao ovo novo nije metal...a qrac nije....In Flames je uvek bio originalan i shta god da su radili do sada je mnogo kv

Meni takođe ova setlista "odgovara", s tim da bih napravio par izuzetaka. :) I da, trebalo bi da bude duža svirka, nekih 15 pesama donja granica. Sve preko je san, haha. :)

Imaju trekove na majspejsu, sasvim korektna muzika.

Zahvaljujem, uvek zaboravim na myspace. :pivopije:

EDIT: Bravo Decontrolled. :da:

Edited by bdonkey

Da li je jos neko narucio kartu preko Eventima i koliko je proslo vremena od kad ste narucili dok su vam posali kartu? Ja uplatio pre osam dana jos uvek cekam. :\

ja naručio 17. Marta i stigla mi 19. Post Expresom

Da li je jos neko narucio kartu preko Eventima i koliko je proslo vremena od kad ste narucili dok su vam posali kartu? Ja uplatio pre osam dana jos uvek cekam. :\

Drug je narucio za Slipknot i stigla mu je tek posle dve nedelje, imaj strpljenja.

Pa, jos ne znamo set listu... Samo nagadjamo.

bice do jaja ovo koncert osecam :D

metalkor klinci molim vas budu li bile one HC sutke svicete dobiti po picki posle koncerta

Nego, 'oce li oni svirati Come Clarity da ja oslobodim memorije na telefonu da snimim cijelu pjesmu?

Najbolja pesma na albumu. I mora nešto sa Jestera. Pa mi dok smo bili tribute to IN FLAMES smo uglavnom svirali pesme sa tog albuma...

bice do jaja ovo koncert osecam :D

metalkor klinci molim vas budu li bile one HC sutke svicete dobiti po picki posle koncerta

Ahahahahah! Daj Mito uplasio si ih sve, niko sada nece doci na koncert. :)

Da li će karte poskupeti na dan koncerta?

Pošto može da se desi da ću svoju kartu uzeti u "2 minuta do dvanaest" :mrgreen:

Pa naravno da je normalno. :)

Ne razumem ovakve rasprave uopste. Primer amon din, pa NARAVNO da ce frubi kao njihov menadzer da ih gura svuda, tu nema nista cudno. Bilo bi cudno zapravo, da ih ne gura kao bend, vec da ih zapostavlja itd.. Ista stvar sa decontrolled

Hvala. Ni sam ne bih bolje srocio. Ali izgleda dzaba objasnjavat. Svaki ozbiljan bend ima ljude iza sebe koji se brinu da se taj bend progura. TNP i Decontrolled management su povezani i sasvim je logicno da se to desi. Pored Decontrolled-a tu ima jos par bendova sve mozete videti na: www.mr-metal.com

Uostalom, koliko god ironija bila sto cu ovo reci, pregrupa je aposolutno nebitan faktor. In Flames dolazi da zapali onaj SKC i to je sve sto bi pravom fanu benda trebalo da bude bitno.

Ako neko ne konta ovo...uvek moze da se obrati OVDE. I dobije kvalitetnu pomoc. :mhihi:

Ahahahahah! Daj Mito uplasio si ih sve, niko sada nece doci na koncert. :)

jbg

ja sam rekao

a i znam da iza sebe imam dosta ljudi koji su dosli da slusaju muziku a ne da prave sutke ;)

Cek bre, ne sviraju nesto sa Jestera?

mislim d apostoji nekakav jester race medley, ako se ne varam :da:

Najkorektnija ce biti ona set lista iz Zagreba kada budu svirali.

ko zna mozda budu promenili set listu specialno za nas ako se budemo lepo pokazali :)

e baš za inat ima da bude :P

Da li će karte poskupeti na dan koncerta?

Pošto može da se desi da ću svoju kartu uzeti u "2 minuta do dvanaest" :mrgreen:

jbg

ja sam rekao

a i znam da iza sebe imam dosta ljudi koji su dosli da slusaju muziku a ne da prave sutke ;)

imas ljude da ti cuvaju ledja a? :razz:

e baš za inat ima da bude :P

:rockdevil::pivopije:

naravno! da prodje in flames bez sutki, ma jes..

khm, normalno da ce da bude?

kupljena karta :}

:mosh:

Ne serite bre. Idite na treš i hardkor svirke ako vam je do šutki. Oću da slušam muziku.

zasto bi ti bio bitniji od bilo koga ko hoce da uziva u muzici na nacin drugaciji od tvog? ima mesta u sali dovoljno za sve ;]

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.