kuruz Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Otisla sam danas u outlet za sportsku odecu/obucu i umesto da kupim neke dzaba patike pukoh 8k na najke jebiga sve sto je ikako valjalo se razgrabilo, ostali neki krsevi koji su gori od patofni. Na kraju krajeva, trajace mi, samo su za aerobik/teretanu. Ти рече да ти Најки ући неће ући у кућу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Pa dobro, patike smatram opravdanim Ali kad vidim da su Nike carape 1000+ din, o odeci da ne pricam... to mi je vec glupo A i trening je bio za h vremena a ja bez patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 bila sam u onom autletu nis spec,ima dobrih farki tipa guess i levi's za oko 3k dinara sto je ekstra povoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Ja sam celo popodne bila u Piramidi i tražila haljinu. Mada, bitno je da sam na kraju našla i mnogo mi se sviđa. Tj. u 99% radnji mi se nijedna nije svidela i u 1 nađem gomilu kul, jedva sam se odlučila. (Maturska haljina, je l' te) Mada tog dana kad mi je matursko ne smem ništa jesti, moram imati ravan stomak za ovu haljinu, hahaha. Al' zato sad krećem u potragu za cipelama, torbom itd. Diiivno. -.- Mrzim kad satima tražim nešto. xD Edited May 20, 2009 by Brynhildr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 Mada tog dana kad mi je matursko ne smem ništa jesti, moram imati ravan stomak za ovu haljinu, hahaha. Najbolje ne jedi nista pa ces se jutro posle pitati gde su ti gacje a popila si samo casicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Kupih danas sorc/ sorc za kupanje u Zari. Ja prezadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Najbolje ne jedi nista pa ces se jutro posle pitati gde su ti gacje a popila si samo casicu Nisam mislila baš bukvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Не знам, хаха, увек се напалим кад видим златно. http://www.chicagomag.com/images/2008/Spri...08_Trends03.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 A ja kad vidim zmijsku kožu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Sličan se sličnom raduje. Elem, upravo položih ispit, a poneo sam pare od rođendana sa sobom. To može da znači samo jedno: šoping! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 :) Zeno jedna ! Ja sam svasta pokupovala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Samo da pokupim indeks i zauzimam radnje jednu po jednu. p.s. Gojko, zašto pišeš "pokupovala"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Pratioca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ja jos samo torbicu da kupim ^^,nasla sam preslatku u glam up-u x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 brynhilda - Daj slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Kod keve mi je, pere se. xD A kupila sam i štikle, haha. I mogu da hodam u njima, za divno čudo. Kupila sam i torbicu, ali kad sam došla kući, skontala sam da nije baš najbolje iskombinovano, ali šta sad... Ako ništa drugo, nije nešto formalna, mogu je nositi kad hoću, hahaha. Danas se namučih tražeći bolero... Samo sam u jednom butiku našla sa dugim rukavima, mada debil nisam probala, samo da se ne ispostavi da su kratki... To ću sutra pazariti. I onda ostaje kozmetika i nakit. To ostavljam za poslednji dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Uzeh majicu i šorc u Najkiju i farmerke u Avangardiji. Majicu sam platio k'o šorc i pantalone zajedno, al' mnogo mi se dopala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ja kupila torbicu u glam up-u ^^ prekjut je Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Uzeh majicu i šorc u Najkiju i farmerke u Avangardiji. Majicu sam platio k'o šorc i pantalone zajedno, al' mnogo mi se dopala. Avangardija je super, uvek kupim nesto za sebe al iz muske sekcije Jednom kaubojski sesir, drugi put kacket... hm vidim pattern - glavata sam Al imaju i mnogo dobre cipele, one sportske kao za pentranje po brdima. I jeftine jednobojne majice. Zenska sekcija mi je suvise Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 E, a moze da se iskopa finih zenskih stvari. Jedno vreme su bile neke slatke tunikice sa medama i zekama Mislim, simpaticne su bile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Gde da nadjem najobicniji crni, malo tanji dzemper na zakopcavanje?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 zavisi sta podrazumevas pod dzemperom krajnje sirok pojam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Kaže mi drugarica da u rognoj kući preko puta Beogradjanke ima HM i da ima OK stvari mada ne neki izbor. Nije to loše, jel bio neko u toj rk? Mene je ova u zemunu razočarala pa nisam ni išla u one po gradu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 ja cu morati da prodajem neke suknje i ostale stvari koje ne nosim uskoro.. ponestaje mi mesta za stvari koje nosim.. aj kacite te slike sa matura, to je uvek zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Meni neće da kopira slike sa fotoaparata. Imam jedino ovu: Treća s desne strane, je l' te. I ne vidi mi se haljina najbolje, nadam se da ću uspeti da uploadujem svoje slike. Edited May 31, 2009 by Brynhildr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts