Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 331
  • Views 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MissionVao
    MissionVao

Ja sam pre jedno 6-7 god bila toliko naivna da nisam znala da treba da se stidim Elem radilo se o necemu toliko velikom da nije htelo da ode I zovem ja tako naravno caleta u pomoc Covek je dosao, p

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

a do sad si jeo nindza kornjace koje je tukao cak noris?

comment_1963580
ако је неко пражњење добро, онда је то од пивског говна! најбоља ствар! кад га испустиш, као да си се ослободио огромног терета!

to baća,ti si moj ćovek.još onako,baš su ćvrsta,heavy i dark nijansi.prava metalska govna.a i smrde za medalju.i cigane najneokupanije su zajebala.ja obićno moram da pravim kolosalnu promaju u takvim situacijama.

jel vam se desilo nekad da se u zurbi ulitate i da ne stignete prkno da obrišete?pa onda se ceo da ćešete za dupe,i gurate prste u ćmar,da mine svrab.

comment_1963596

ova tema je pravo okupljalište govnara.baš smo govnari.

i meni nekad znaju da zacrvće trazanćići,ali ja uvek posle tronjanja operem guzicu i ćmar.šta je sigurno,sigurno.obrišem lepo ćmar,i okolo i sve ,ali i plaknem se.

comment_1966190

перфекс.

иначе, да испричам доживљај од пре једно 3 године. добио сам неки стомачни вирус, и чини ми се да сам оборио светски рекорд у срању у року од 24 часа! за тај временски период сам срао 21 пут! и то где год сам стигао!

comment_1966196

je nekad volim da prnem,isfuljim ga,i ono malo onako,šmekerski da mi kane u gaće.i osetim toplinu,iako malo smrducka.ali lep je osećaj.

comment_1966203

Мени гованца задња три дана мекана ко беби каша. Упропастио сам клозет шољу начисто. Гузица фарба нашироко, мало прснуло и на плочице беле. Бедак, морам престати са испијањем Неса.

comment_1972455
јој ћути, ја откако сам почео да радим, једва једем, а попијем по 10 кафа дневно! и онда кад дођем кући... масакрирање ВЦ шоље!

Ne treba ti kafa, samo pročitaj postove POJEDINIH članova/ca ovog foruma :mhihi:

uz :seronja: dobićeš i ovo :puke:

Ako te pre toga ne zaboli želudac.

comment_1973712
Ne treba ti kafa, samo pročitaj postove POJEDINIH članova/ca ovog foruma :mhihi:

da si ko ona pamela sa avatara ti,celu bik ti guzu sa svime smazo.uh.obozavam takva zenska dupeta,naprosto,sav zatreptim od ludila i naboja emocija i ljubavi mi.

comment_1973824

не лупај бре! шта фали постовима?!?!? баш су до јаја!

иначе, синоћ ми се први пут у животу десило да сам се пробудио да бих ишао да кењам! нешто ме много стомак јебавао, па сам на крају испустио веома чудну мешавину тврдог и меког. чак сам успео и да заспим на ВЦ шољи :):):)

comment_1973898

иначе, синоћ ми се први пут у животу десило да сам се пробудио да бих ишао да кењам! нешто ме много стомак јебавао, па сам на крају испустио веома чудну мешавину тврдог и меког. чак сам успео и да заспим на ВЦ шољи :):):)

To se zove spavati u govnima,a moze i sgovnima.Ja više preferiram pićke.Lepše je zaspati na njojzi.nego povr govana.

comment_1974056

Čitaj kao što je napisano - pojedini.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.