June 29, 200520 yr comment_837558 Nemoj tako za PanterU. druze, nisam nista reko za panteru kao bend, nego je minjin bend na poslednjoj svirci lose skinuo panteru...
June 29, 200520 yr comment_837594 U jebote...uletim na Slipknot temu, kad ono filozofska rasprava o visem znacenju odnosa brojki...znaci nisam jedini koji razmislja o(prividno) idiotskim stvarima...fino. Moja nova devojka se lozi na Slipknot, pa rek'o da svratim radi infoa...
June 29, 200520 yr comment_838095 nije potrebno floodovati na forumu da bi se iskazale kvintesencijalne reminiscencije vezane za empirijska lateralna iskustva nastala usled refleksija o pitagorejskim filosofijama.tj. nije mudo sve sto sija.
June 30, 200520 yr comment_838237 U jebote...uletim na Slipknot temu, kad ono filozofska rasprava o visem znacenju odnosa brojki...znaci nisam jedini koji razmislja o(prividno) idiotskim stvarima...fino. Moja nova devojka se lozi na Slipknot, pa rek'o da svratim radi infoa... haha...bice od tebe maggot, vidim ja...vec si dobio onaj pocetnicki divljacki sjaj u oku... @troglavi ne seri, leba ti @obucjar druze, genijalan signature Edited June 30, 200520 yr by ^Suicide Pony^
July 7, 200520 yr comment_843658 kupim juce ono smece metalhammer, kao prica o slipknotu...a ono samo sranje kako se corey skinuo sa viskija i kako se niko ne zajebava u studiju + samo jedna shawnova fora koja i nije nesto...da na slici nisu nosili stare maske, jebene novine bi letele kroz prozor, al ovako mi zao da ih bacim...
July 7, 200520 yr comment_843724 e i ja sam isto juche kupio hahahaha bash je debilan text ono kao visish na dve duple strane, a ne pishe nishta nego samo sranje
July 8, 200520 yr comment_844275 i ne samo to...cele novine su onako klinacki napisane i jebeno se trude da mothafucking heavy stave u prvi plan, a kad sam vido onu picku dickinsona ispizdeo sam ko overklokovana svinja...pisham se na takve novine...ne znaju da kazu gitarista nego "gitarosh"
July 8, 200520 yr comment_844286 ja kazem gitardzija onda bi mogo da pises recenzije za to smece od novina...
July 8, 200520 yr comment_844416 Hahaha, gitarosh... Pa, Hammer je vise kao neka vrezija Heavy Brava, sta ste ocekivali od chlanaka Sto je sad najgore, sad cje da dodje do najezde novopechenih metalaca... Offtopic opet...
July 8, 200520 yr comment_844709 Pa Stevo ne znam sta ti ocekujes od takvih casopisa s obzirom da je namenjen 'sirokim metalnim masama' koja je kao uopste sve zajednice jednostavno vecim delom glupa da bola...
July 8, 200520 yr comment_844720 minja druze, kad sam vido micka na naslovnoj mislio sam da je to to...da su konacno izasle do jaja novine, ali p.s. otkud ti znas kako se ja zovem?
July 9, 200520 yr comment_845177 micko, kao onaj micko pacov iz onog crtanog filma o zivotinjama koje zive na pruzi, drogiraju se, pumpaju onos ranje shto ide po shinama i rade za krastavce kod generala to zato shto me pony nije shvatio
July 9, 200520 yr comment_845223 sve je to lepo, druze, al koji kurac te zivotinje imaju sa slipknotom?