Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 573
  • Views 104.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1968030
Ја сутра имам дуплу жалост. Дајем деди помен 6 месеци и сахрањују ми пријатеља... У пичку материну...

Meni je danas umrla baba, koja mi je bila k'o otac. Koja dva dana...

comment_1968067
Breee, ja se sve neshto nadam da ce da iskoci od negde i da kaze: "Bre, ljudi, shto se palite, evo mene :) " Ali nema... :cry:

Isto... nekako sve imam osećaj da je još on tu i da je živ i da ovo nije istina..........

Baš me je potreslo sve ovo...

Jadan naš Bole... :sad: ja još ne mogu da zaboravim neke naše "svađice" i onaj dan kad ga upoznah, kad smo svirali u Vranju 2006.

Ali, dokle god ga mi pamtimo po najboljem i spominjemo, on je i dalje tu sa nama. Ili kako je neko već pomenuo na prošlim stranama: "Death is just the beginning of immortality"

comment_1968094

Tek sada saznah. Da covek ne poveruje! Katastrofa!

Za Boska svako ko ga je poznavao, licno ili preko onoga sto je pisao, moze da kaze da je bas iskreno voleo metal i muziku i da se bas zalagao za njegovu promociju.

Bosko je bio i sada jeste veoma svestrana osoba, dobar covek i dobar drug.

U Arilju se jos prica kako je fenomenalno otpevao Mejdene sa uzickim bendom Albatros, na Ariljskom Rok festivalu.

Bog nek' ti Dusu prosti i tebi i sestri.

Dragi ljudi nikada ne umiru!

comment_1968147

Стварно је невероватно како се сви смиримо и ућутимо тек онда када се деси нешто потресно по нас! До тада можемо да се пљујемо и гађамо анти-емо, анти-геј, анти-све срањима колико нам душа иште! То је једна туга! Најбољи пример је бомбардовање 1999: Пре тога се цела Србија тресла од којекаквих идиотских свађа и испада, а кад су нас рокнули, сви се одједном волимо, брат за брата, чувај ближњег свог... Ваљда нам је то у крви...

Бедак је што ми тек сад схватамо колико смо у стању да волимо некога (само погледајте колико постова има на овој теми и све је јасно к'о дан!), а пре тога смо били прилично равнодушни! Типа, сви смо свесни да су људи са којима се виђамо и које знамо, живи и здрави и не размишљамо пуно о томе колико нам је само стало до њих и да такви остану. Као и увек, мора једна ЦИГЛЕТИНА да нас спуца у главе сваки пут како би нешто схватили, али ћемо опет временом заборавити...

Да ли то значи да је свака патња подсећање на важност живота? И ако јесте, мора се повести рачуна...

Боле, много нам свима недостајеш! Видимо се кроз пар сати! Понеси један Merciful angel! Нисам чак ни то стигао да набавим... :no:

:cry:

Edited by Postmortal

comment_1968284

Пре око пет година смо размењивали неке дискове... Кад год год смо се видели, макар на кратко, уживао сам причајући с њим о музици и Убу...

Нисам га видео сигурно већ пар година...и нажалост...више никад нећу моћи... :cry:

Нека им је лака земља...

Моје саучешће његовој породици...

comment_1968327

Postmortal moje divljenje ovome sto si napisao,veruj mi da isto razmisljamo.Mnogi stariji drugari sve manje postuju na yumu bas zbog toga sto si ti pisao.Sada smo valjda shvatili neke stvari i volecemo se vise.

Celog dana sam nesto radio u selu i nisam mogao da izbijem iz glave sve ovo,samo sam o njemu i njegovima razmisljao.Ceo se forum ucutao vec treci dan,ne znam ni sta da pisem vise na temama.Jedan deo ovog foruma umire sa njim.Cekam da veceras vidim drugare iz Alistera da ih pitam da li su mogli da idu za Ub.

Svima sve najbolje i ostajte zdravo.