Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2269147

E da, imam i to. Pa nisu mi baš klasian war materijal, znaju malo i da ga oldskuliraju dobro, imaju neki 80's vibe tu i tamo. Mada nisam odavno slušao, no sve u svemu valja.

Btw zanimljivo da mogu slušati hiljade Blasphemy, Asphyx, Autopsy... kopija i sve mi budu na neki način OK, a DsO kopije su mi đubre sve do jedne :twisted:

• Replies 1.8k
  • Views 154.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

aj rek'o da vidim posle duze vremena sta ima i na ovoj temi,posle oranja po mozgu sa kultovima sa Fjuneral Duma..kad ono oluja crnila..   znachi svrsavanje po moshtima Sv.Jovana Zlatoustog i prepodo

• Ista lista, samo unatraške.

• Phallusifer
    Phallusifer

Slusao samo demo koji je odlican. Stvarno ima sta da se cuje, nema ovakvih bendova. Album jos ne znam kakav je necu valjda na youtubu da ga slusam. Uzimam uskoro sa ebaya, ustekao trista dolara za cd

comment_2269159

Slicno je kod mene. Tu i tamo obrnem poneki DSO vorsip bend, al generalno me muka hvata kad vidim izdanje koje od naziva, kovera, pa do muzike smrdi na pokusaj benda da se ugura u ortodoksni vagon. Da ne pominjem kako nemaju muda. Zato sam i suzio izbor, samo klasici i od novije garde uglavnom NED.

E al zato lagano slusam black/death/war kultove i njihovu djecu. Ista stvar!!! Navukao sam se opasno na te bendove, kao i na malo eksperimentalniju aus/nzl scenu. A i osim toga, dobar dio ovih novih bendova je uzeo malo tog orthodox vajba (ikonografija, muzicki elementi), zatim su nakrkali gitare na steroidima i bubnjeve + growl vokale = rasturanje.

edit: mislim, samo baci pogled na ovaj PORTAl video sto sam okacio na prethodnoj strani. Sve ti je to jasno.

Edited by morbid god

comment_2272595

ja trubio i trubio,svi me iskulirali.boli me kurac,idem na roadburn a vi pozeri u dangubu,ko vam jebe mater.

ja trubio i trubio,svi me iskulirali.boli me kurac,idem na roadburn a vi pozeri u dangubu,ko vam jebe mater.

comment_2272671

odose karte za 20 min,nista nijesmo uspjeli da uradimo.bila je neka frka sa australijancima,neki im virus nije dopustao da kupe ijednu,mozda bude neki batch karata,ali mali,pa tako da se nafata mada sumnjam.koja glupost od svega,jebote,koji kurac samo toliko karata,jebao ih elitizam.

edit:

nista,idem i ja sa vama da se pozerisem u dangubu,barem ja imam i rasto,poznajem se sa JOVANOM

Edited by FaporyCrownOfficial

comment_2274361

Jel ko slusao novu stvar sa nadolazeceg albuma Ulcerate-a? Obscura od Gorgutsa u novom ruhu,upakovanom u 21 stoljece.I sad mi fakat dodje da posaljem u p.m i Necrophagist i Spawn Of Possession,ovo je toliko dobro odsvirano,tehnicki zahtjevno a mracno ko Norveska 93.Sagnite se kurve,apokalipsa dolazi.

• 4 weeks later...