June 5, 201510 yr comment_2833548 je l' sam ja to nešto propustio kada se toliko hvatate za mene i Nadimač? idemo ојса цакацака!!!! уф, једва чекам! одлично!!! баш јебачки! Змајева Јајца одлично звуче!!! опа, фан клуб. сад ћу се учланим људи, свака вам част!!!! и сами знате на колико сам ваших свирки био, али оно од прексиноћ је, слободно могу рећи, најбоља до сада!!! одлично!!! само ћу кратко рећи: АЛБУМ ЈЕ ВРХ! све остало би било трошење речи, јер је албум стварно феноменалан! то! а сад брзо у набавку оригинала. FORUM REMEMBERS
June 5, 201510 yr comment_2833553 Jbg, navadili ste Jareta na te post-black i post-prog ruzicaste albume, ostavio ruznu proslost za sobom i pokondirao se Sinigamie na tragu problema
June 5, 201510 yr comment_2833556 nemam pluseva vise pogledao sam nadimac recenzije na http://www.serbian-metal.org i nisu nesto negativne, pise Nebojša Lakić u potpisu da ne bude zabune..
June 5, 201510 yr comment_2833560 treba nam opet neki reset foruma, kao što je bilo Veliko Brisanje 2005. godine
June 5, 201510 yr comment_2833561 nemam pluseva vise pogledao sam nadimac recenzije na http://www.serbian-metal.org i nisu nesto negativne, pise Nebojša Lakić u potpisu da ne bude zabune.. Mozda je poklekao pod pretnjama i pritiskom i promenio posle. treba nam opet neki reset foruma, kao što je bilo Veliko Brisanje 2005. godine Dzaba ti je to, ja sve tvoje izjave po pitanju Zvezde i Partizana imam arhivirane.
June 5, 201510 yr comment_2833567 E jebiga sada, nemam pojma, to bilo pre 7-8 godina. Mozda cak nije u pitanju bila konkretno recenzija, ali neki tekst je napisao u kojem ih je nacrnio. 100%, tako mi je rekao.
June 5, 201510 yr comment_2833577 kad smo kod ovih partizanskih dana, našao sam u Nocturne odeljenju sobe Oroz poster koji smo poklanjali uz magazin 2008. godine, pa ako neko hoće taj deo srpske metal istorije na zidu neka me cimne
June 5, 201510 yr comment_2833591 Kupi novi telefon, kanta ti je ovaj. Kakve bele pantalone, ovo su svetlo plave. Photoshop je ucinio varku.