Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

bila sinoc na giaa, dosta mixed bag utisak

bend precizan k'o svajcarac, scena crno-beli if these trees could talk omoti, jako dobro svetlo (volim kako post-rok lajteri rade svoj posao, mnogo bendova treba da uci odatle ako se ja pitam - svasta sam videla - i suptilnog i agresivnog, i minimalnog i gigantskog, uvek je bilo dobro), zvuk zlato, minimalna interakcija sa publikom - zahvalnice i tearjerker posvete, nastup tacno kakav treba da bude

koncert je poceo u 8:10, rasprodat

na ulazu kapija, karta, narukvica, obezbedjenje, sve po ps-u, jedna cigareta zapaljena nije bila izmedju bine i miksete celu duzinu trajanja, temperatura prijatna, moja slobodna procena kaze 70+% ruske publike

setlista... precizno sat i 35, od cega 5 minuta drona i 5 minuta stimanja i chata - poprilicno kratka i... pa - uneventful

post-rok je prosto mrtav zanr i ne znam sta treba da se desi da bi mi se misljenje promenilo - ima tri benda koja umeju da naprave pesmu (mono, archive, mogwai, caspian usere s vremena na vreme i to je to)

ovi sinoc odsvirase cetiri pesme i ostatak nekih nedorecenih tralala

da smo bili na tankardu recimo, svi bi imali pivo u rukama

da je electric wizard, svi bi imali cad

na giaa svi imaju jebeni telefon, samozapalite se

reko' dobro, prve dve pesme, proci ce ih... krece treca JOS DVOJE LJUDI ISPRED MENE VADI PO TELEFON I SAD VISE NE MOGU DA VIDIM BINU UOPSTE ALO, osetila sam bukvalno fizicku agresiju, kao kad pokusavas da namestis neko glupo sranje da radi i ono NECE UPM doslo mi nekoga da nabodem

zao mi sto nisam fotkala ono sranje, ja nista ludje nisam videla na koncertu a videla sam i pig destroyer i cradle of filth

kaze bend - 20 godina of all is violent all is bright, i nisam mogla da izdrzim, proderem se BRZO SVI IZVADITE TELEFONE... okrenu se njih 20ak nekoliko se nasmeja... i svi izvadise telefone

cmrt normijima, mrs

celo to zadovoljstvo je kostalo 5k, karta treca pred 'nestalo' - organizator ako ne pocne da dovodi sad dobre stvari bolje bi mu bilo da propadne

treba mi zabraniti da trosim pare i treba neko da mi kaze da iako ja mislim da mene ta muzika zanima, da me uopšte u stvari ne zanima jer zaboravim svaki jebeni put

• Replies 7k
  • Views 590.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

LEGACY je NAJBOLJA KONCERTNA METAL AGENCIJA PO POSLEDNJIM ISTRAZIVANJIMA KOJE JE SPROVEO STRATEGIC MARKETING!   Nakon koncerta NILE poraso nam rejting.  

• Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih

• Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde

da, produkcija bas besna

karte se kupuju sa sajta koncerta sa tri lokalizacije hh

nisam videla nikada ranije, tako da si sigurno u pravu

GIAA bili dosadni i u prajmu, kamoli sada. Baš nisam ni razmatrao da odem na ovo, em sam gledao 2 puta kad je bila neka fora.

Da, to sa telefonima je užasno frustrirajuće, ljudi nemaju nikakvu meru. Nekad imam utisak da bi jedino fizičko nasilje pomoglo da se reši situacija.

Meni je svirka bila sasvim dobra. Izbor pesama dobar, svaka mi je legla.

Jedino je smetalo to fotografisanje, sto je dobos bio preglasan i sto je bas mogao biti za nijansu glasniji.

ma svirka jeste bila objektivno sasvim dobra

samo sam ja pogresna publika za tu muziku

... i ostatak publike je pogresan, al' na drugi nacin

da je bila ekipa sa esoterica bio bi ugodjaj dosta bolji

GIAA sam gledao kad ih je dovodio Ninoslav...jel beše u Božidaru raspalom ili DOB-u...ili oba(!?) više se ni ne sećam...Teško svirci kao svirci može da se zameri bilo šta, band je usviran max i vrv je u vrhu post rock bandova...mekanijeg tipa, vrv je tako i sad. Ali ih više ne bih gledao.

Publika je i tad bila baš super pozerska, a nije bilo Rusa. To je tako,kao metal za one koji ne vole metal jbg.

Slično će vrv da bude i u petak na Naxatras, al taj band mnogo više volim, možda i odem na to.

Da, bili su 2012e u Politehničkoj na Nbgd, tad je post rock još uvek bio aktuelna fora a kod nas aktuelni bendovi dosta retki. Good times.