July 3Jul 3 comment_3125608 do jaja za Undeath, jako zabavan bendhttps://undeath.bandcamp.com/album/more-insane Report
July 3Jul 3 comment_3125616 GIGS TIX Srbija - gigstix.comDavid Ellefson Bass Warrior Tour - GIGS TIX Srbija - gigs...David Ellefson Bass Warrior Tour | 18.12. | KUD Dule Milosavljević – Velika scena – Čačak Report
July 6Jul 6 comment_3125673 Било топ на Пепелима Ареса. Барлоу објаснио. Вредело је чути Сагу у његовој интерпретацији. Са друге стране, не знам да ли сам икад гледао беживотнијег бубњара. Буквално тако ја изгледам сваки дан на послу који презирем. Report
Yesterday at 06:18 AM1 day comment_3125805 Na prodaju ulaznica za večeras, Chaos A.D. set, Dorćol Platz3.000 dinara, uplata na račun, dostava mejlomDM Report
15 hours ago15 hr comment_3125815 Super zabava u režiji braće i porodice, senzacionalan je to album i dan danas. Kad je Maks onoliko smršao, jel na Ozempiku Report
5 hours ago5 hr comment_3125820 Изнова се потврдило да Србљи љубе Кавалере. Журка је била врхунска, без обзира на прекид. Лектира отпрашена како треба. Камо среће да су опичили још неке хитове, али ко ме јебе што нисам био пре пар година на Егзиту. Фабрику блата нисам слушао раније, али ми се свидело. Име им пристаје, баш звуче као прасад у блату.Велика мана свих метал дешавања која је баш дошла до изражаја у препуном дворишту Плаца - геј сауна из кошмара где су сви ружни и смрде, али воле да се отрљају кад пролазе. Једва сам дочекао да дођем кући да сперем штроку. Report
3 hours ago3 hr comment_3125824 2 hours ago, Косати Ћелавац said:Велика мана свих метал дешавања која је баш дошла до изражаја у препуном дворишту Плаца - геј сауна из кошмара где су сви ружни и смрде, али воле да се отрљају кад пролазе. Једва сам дочекао да дођем кући да сперем штроку.Vidim da si sreo ovu dvojicu iznad 👆 Report
3 hours ago3 hr comment_3125825 vrlo verovatnosmrdeo sam kao vepar, bio sav mokar i probijao se do vecea i nazad Report
3 hours ago3 hr comment_3125826 Bilo fino. Kompletan koncert: Edited 3 hours ago3 hr by Okudzava Report