Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 13.2k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• преслатко

• Генеральный
    Генеральный

На кога? На Бурбонку?   Бурбонка, начи поседуем поткровље у Борчи, 54квм, надзидано, 5. спрат од 5, лифт иде до четвртог. Централно нема, грејемо се искључиво на пресовану романтику. Турска бела тех

• Генеральный
    Генеральный

Никола

comment_2496896

Ахахахахахаха, колико је Лунар изнапушавао.

Ehnatona aj da se ne lažemo ti si došla na svirku da bi pokazala sise i da bi drugi gledali tvoje sise. Sigurno nisi uzela taj korset i rekla "u, vidi kako mi lepo stoji". Tako nemoj da se busaš ovde sa komentarima kako ti imaš ličnost i velikodušnost, na komentare koji su sasvim prikladne slici. Ja dajem komentar na ono što vidim, a ono što vidim je ista kurva/drugo pakovanje. Identična si ko bilo koja devojka koja je otišla na svirku, žurku etc. da bi se bacila u promet, i tu je karkter sasvim u drugom planu. Sad ti možeš biti šta god, i najplemenitija i najinteligentnija osoba, ti sama sebe pokazuješ kao tupi objekat požude i ja naravno pod utiskom šta vidim, dajem komentar . : )

:haha: :haha: :haha:

comment_2496928

Vidim i ovde se pomno prati šta se dogadja.

Ja apsolutno ne mogu da verujem da vi ovde balite na ovu devojku. Jeste, definitivno ima kvalitetne sise, ali ima varvarsku facu + dosta je punija devojka. Ali shvatam svako ima svoje standarde.

comment_2496963

Ja apsolutno ne mogu da verujem da vi ovde balite na ovu devojku. Jeste, definitivno ima kvalitetne sise, ali ima varvarsku facu + dosta je punija devojka. Ali shvatam svako ima svoje standarde.

Nisu uopšte u pitanju neke toliko dobre sise, vidiš kako joj je korset uzak i koliko ih je nabila, skoro do vrata. Sise su joj prosjek, da ne kažem omanje.

comment_2496978

Cek,da budemo sigurni,jel govoris o ovom grobu pored ili onoj trandzi s podvaljkom sto se valjda smeje?

432176_3529786009802_643343591_n.jpg

comment_2496985

Ja vidim lika kome na ledjima mozda istetovirano pise "sisters of mercy" how gay is that? :haha:

@Lunare svaka cast za komentar ;)

Inace nikada mi nije bilo jasno kako frajeri mogu da se loze na ribe u korsetima, pogtovu na goticarke u korsetima, u nekom proseku kada sam se kretala pre par godina u tim krugovima, korsete su uglavnom nosile "buce" da izbace sise i reorganizuju salce ka sisama da izgledaju vece. Kako vece odmice gravitacija radi salce se spusta i javlja se pojas za spasavanje...

Korset se nosi ili u krevet ili ako imas dobar blejzer ili top koji ide u kombinaciji sa korsetom da to izgleda ukusno. Ovo na slici nije ukusno.

comment_2497004

Имао сам рибе са масу већим сисама, па сам остајао прибран и способан. За вршење посла. :haha:

Uuuuu kakvo hvalisanje :razz:

Pazi kada dodju letnji meseci pa kada uhvati znoj i loj ispod sisa... sigurno ti je kosa stalno bila masna... :haha:

Ja volim kad devojke nose korsete, baš je seksi.

I ja volim korsete lepo stoje i tako to, ali samo pricam o onome sta je ukusno meni.

Da je stavila neku esarpu, neki nakit da to ne izgleda samo kao meso vec i kao nesto estetski ukomponovano ako je vec htela da privuce paznju, sto je normalno za tinejdzerku kojoj luduju hormoni.

I zao mi je ove devojke, jer su njenu sliku iskoristili u pogresne svrhe. Ona sigurno ni ne zna da diskutujemo o njemnim sisama na jbnom yumetalu. Sto nije ok jer ce samo sebi nakaciti gomilu idiota na vrat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.