Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.8k
  • Views 76.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• rucni rad mog dragog a na drugoj strani sobe je isto handmade shoji mislim da sam kacila vec slike.

• Kokopelli
    Kokopelli

Btw, evo i moje mini terase. Imamo dvije u ovom stanu ali su nekako obije beskorisne. Ova je kao malo veca pa smo odlucili da je iskoristimo koliko-toliko, a druga je predvidjena za susenje vesa i sl.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

restaurirah neku komodicu. Nije neki Luj trijesosmi, ali je puno drvo.Sluzilo za alat, bilo ogavno belo, nelakirano.

comment_2562508

Nešto slično sam ja uradio sa mojim zidom u sobi, samo ne tako šareno, i više je organizovano da predstavlja neku sadržajnu celinu i na nekim mestima je dodata tipografija.

Imam ideju da uzmem jedan ceo zid i da napravim ogromnu tablu od toga, za brainstormovanje i ideje. Samo nisam siguran kolko je to teško izvesti.

Nešto ovakvo:

tumblr_m8fwcbuchE1qer56zo1_1280.jpg

comment_2565358

Па је л' спаваш попреко, све му јебем?

Pa, zar se ne razmašeš?

I da, želim da mogu da zaspim okrenut na bilo koju stranu. To je fantastičan komfor.

comment_2565369

U pravu je Lou cim covek moze da se razmahne krevet je dobar.

Sto se tice spavanja sa zenom, SPAVACU na odvojenom krevetu, najvise mrzim kad neko dise i susti mi nad vratom.Inace odvojeno spavanje je sve cesca praksa u (zapadnom svetu) i mislim da je to opravdan trend.:)

comment_2565370

Боли ме курац за западни свет и за тренд. Не јебем ја јер је то у моди. Нити јебем чисто реда ради.

Када спавам са женом, битно је да смо што ближе једно другом. Када спавам сам, битно је да кревет буде што већи.

Edited by Јарослав

comment_2565374

Hm mozda sam malo pogresio kada sam upotrebio rec trend, bolji izraz bi bio-cinjenica.

Prema podacima ove organizacije skoro 25% parova ( sad sam gledao neke podatke i istrazivanja u USA), spava odvojeno.To mu dodje svaki cetvrti par. Pola zbog hrkanja partnera, pola zbog boljeg sna, i uvek cu braniti tezu da samo u odvojenom krevetu covek moze da se odmori kako treba.Drugo je sto sto on trazi blizinu partnera(-ke), ali za kvalitetan san i dobar radni dan su potrebna dva kreveta. Al ajde ako bih pogledao kroz prste neki king size krevet bi odradio posao.

comment_2565381

Када спавам са женом, битно је да смо што ближе једно другом. Када спавам сам, битно је да кревет буде што већи.

Vi uvek mozete da se priblizite jedno drugom,nebitno koliko je krevet...al zato ako pozelis da spavas najkomfornije moguce,a sigurno ces pozeleti,nece biti izvodljivo na manjem krevetu. :bigblue:

Mnogo lep prostor ovaj gore stvarno

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.