Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.8k
  • Views 76.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• rucni rad mog dragog a na drugoj strani sobe je isto handmade shoji mislim da sam kacila vec slike.

• Kokopelli
    Kokopelli

Btw, evo i moje mini terase. Imamo dvije u ovom stanu ali su nekako obije beskorisne. Ova je kao malo veca pa smo odlucili da je iskoristimo koliko-toliko, a druga je predvidjena za susenje vesa i sl.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

restaurirah neku komodicu. Nije neki Luj trijesosmi, ali je puno drvo.Sluzilo za alat, bilo ogavno belo, nelakirano.

• 2 weeks later...
comment_2630557

Kupijem usisivač, pa ako imate preporuku, dobro bi mi došla.

Da li da uzmem najjeftinije kinesko đubre npr. http://www.cbt.rs/usisivaci/sencor_usisivac_svc45wh-7234

Ili nešto malo normalnije kao što je http://www.tehnomanija.rs/usisivaci_579/gorenje-usisivac-vck1611r.html ili neki samsung

comment_2630674

Кад смо код усисивача, ортак набавио ово:

http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=11305111

Што је то добра ствар! Сад сваки пут кад узмем да усисавам оном школопоцијом од Сименса, мислим како вреди да се одрекенем и летовања и зимовања и пазарим овог малишу.

comment_2631921

S obzirom da planiraš da menjaš na 3-4 godine, mislim da nema potrebe da se unosiš previše i daješ neke veće pare (osim ako ne želiš da častiš mačke sa 80k svake treće godine).

Čim tražiš nešto tako "jeftinije", verovatno ti ne gine neki mršav kvalitet (sunđerasta podloga ispod d00peta, neudoban naslon itd.), dakle ostaje ti samo da izabereš dezen.

Zimus sam nešto obilazila salone i svi su oni u suštini uskladili cene za iste stvari istih dimenzija, mada treba obratiti pažnju kako su to izveli. Npr. gledala sam komode u Jysk-u i blagi su očaj.

P.S. Da, otidni do starog merkatora, ima izbora, ali mislim da ti niko ne može izdvojiti nijedan salon kao onaj koji "ima ok robu za ok pare" jer svi oni rade komade u različitom kvalitetu.

Ne gine ti da sve obiđeš, (dozvoli) opipaš..

Obuj nešto udobno.

Edited by jelchica

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.