January 29, 201312 yr comment_2613465 Zatvorite ovaj poll. Dokazao sam svoju poentu. Yumetalci nemaju pojma.
January 29, 201312 yr Author comment_2613484 Nije ti to bila poenta.Svoju poentu nisi uspeo dokazati,pa sada kakis.PUSI GA DUKLJANINE!!!!
January 29, 201312 yr comment_2613575 Стварно, шта све нећу прочитати овде. А вас двојица ме слатко насмејасте на последњој страни. И не капирам у чему је проблем? Води се расправа да ли је Ескејп лоша песма? Због чега?
January 29, 201312 yr comment_2613586 Zato što je to jedina pjesma Metallica-e koja mi je loša i prosto ne mogu da vjerujem da slabo ko dijeli to mišljenje.
February 3, 201312 yr comment_2615182 Metallica je institucija Thrash Metal-a , bez obzira što su sad mejnstrim , al od njih je sve krenulo i dio su velike Thrash Metal četvorke ( Metallica , Megadeth , Slayer , Anthrax ) ...Priznali mi to ili ne i svakako bi trebalo da zauzimaju mijesto ovdje u Thrash Metal forumu i Yu Metal forumu uopšte !!! \m/ Seek And Destroy \m/
February 3, 201312 yr comment_2615218 Metallica je institucija Thrash Metal-a , bez obzira što su sad mejnstrim , al od njih je sve krenulo i dio su velike Thrash Metal četvorke ( Metallica , Megadeth , Slayer , Anthrax ) ...Priznali mi to ili ne i svakako bi trebalo da zauzimaju mijesto ovdje u Thrash Metal forumu i Yu Metal forumu uopšte !!! \m/ Seek And Destroy \m/ haha,nice try ITF-e.
February 3, 201312 yr comment_2615228 escape je sigurno u top15 metalikinih pesama, ima jedan od najjacih uvoda, jake rifove i dobre bubnjeve, jedan od najkul bridzeva (pre-solo), najbolju solazu na albumu i istina, malo tunjav refren
February 3, 201312 yr comment_2615546 Metallica je institucija Thrash Metal-a , bez obzira što su sad mejnstrim , al od njih je sve krenulo i dio su velike Thrash Metal četvorke ( Metallica , Megadeth , Slayer , Anthrax ) ...Priznali mi to ili ne i svakako bi trebalo da zauzimaju mijesto ovdje u Thrash Metal forumu i Yu Metal forumu uopšte !!! \m/ Seek And Destroy \m/ Promasio si planetu, Mars je jos 225 miliona kilometara dalje od Sunca.
February 7, 201312 yr comment_2616640 METALLICA To Perform National Anthem And Throw First Pitch At Giants Vs. Dodgers Game http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=185950