Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.9k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ili je trol ili je nevin. Nema trece. Pre bih rekao da je nevin.     Dok si ti recimo klasicni profil coveka koji ne slusa metaliku 2016. i misli da su smece.   Nosis kacket, 90% fejsbuk statusa

• Mjetal.

• Mena13Suvari
    Mena13Suvari

Металика је бенд са најгорим фановима на свету. Гледам овај нови спот, слушам нову песму и буквално ми их је жао. Звуче исто као на прва три албума, набацани генерички рифови, Кирк врти solo 101, али

comment_2840274

Marjan, o svom fan klubu: "Ovo nije zvanican registrovani fan club. Zbog lose nereprezetativne stranice tog fan cluba (o vašem, zvaničnom fan klubu) pokrenuo sam ja svoju stranicu."

OK, u pravu si, i hajde da ujedinimo snage umesto sto se razjedinjavamo (stara boljka Srba..) zato sam na kraju i pozvao na saradnju. Vidi se da je Marjan lepo uradio svoj sajt.

comment_2840290

pa ne znam

Marjan >> Vojinko

xD

Zašto da ne, svi da ste živi i zdravi, i da vam budu sve lepši sajtovi!

To Vojinko je kretenski nadimak koji mi je dao ortak pre 17 godina i jos ne mogu da ga se otarasim :da:

Sto se St.Angera tice... vecita tema. Poznajem ljude u Chapteru koji se kunu u njega, jer im pasuje ta nekontrolisana agresija i energija koja je tad izbijala iz benda, a recimo produkcija im ne smeta. Meni smeta, i mislim da je jedina stvar koja vuce na staru pravu Metallicu "The Unnamed Feeling". Odlicna! To je skola "Harvester"-a. Pored njega, jos 3-4 korektne (ne i vrlo dobre) stvari.

comment_2840303

The Frayed Ends of Serbia

:zuba:

Ladno ste me pokrali :(

Nismo, naravno, nego si ti Kum kluba!!!

Dobrodosao!

Imas ako te zanima tamo FB grupu pa pogledaj, i pridruzi se po zelji!

Molim da se na zvanicnom fan klubu (dogovorite se koji ce da bude) i zvanicno objavi da sam ja Kum kluba.

comment_2840311

direktno Džejmsu da se javi ako je moguće

Cisto da zna da sam kumovao i ja malo koncertu iz 2012.

Slatka Amber kidalica...onai juznjacki rif na pocetku :rockdevil: Non stop se vrti u pleieru

Meni je onaj rif u drugoj polovini pjesme mozda i najbolji na albumu. Prije onog dijela "she holds the nešto"... super stvar

comment_2840316

Meni je onaj rif u drugoj polovini pjesme mozda i najbolji na albumu. Prije onog dijela "she holds the nešto"... super stvar

:da: Tekst teska kita i Dzeimsovo pevanje preko kurca, ali opet bogovi pokazali kako se prave pesme...Musavi nece nauciti ni za 300 godina...ja cak volim i produkciu na celom albumu...i kanta dobos :bigblue:

comment_2840324

Molim da se na zvanicnom fan klubu (dogovorite se koji ce da bude) i zvanicno objavi da sam ja Kum kluba.

Dobro, Kume :) pa kako da znamo ko si, dodji na neki sastanak kad bude. Evo skoro je jedan bio, od nas nekih sto smo bili na koncertima sad za ovu turneju

A Dzejms zna :mhihi:

comment_2841889

OK, u pravu si, i hajde da ujedinimo snage umesto sto se razjedinjavamo (stara boljka Srba..) zato sam na kraju i pozvao na saradnju. Vidi se da je Marjan lepo uradio svoj sajt.

Nije mi namera da nesto razjedinjavam i postujem postojanje zvanicnog kluba. Ovo je samo moja zahvalnost bendu pomocu onoga cime se bavim. Uradicu isto za jos desetak bendova: Blind Guardian, Helloween... za sada je u opticaju Metallica, Manowar i Iron Maiden kome sam najvise vremena posvetio i izgleda najbolje. Ovo je neki moj lični omaž muzici i bendovima koje slušam preko 20 godina.

comment_2842386

Nije mi namera da nesto razjedinjavam i postujem postojanje zvanicnog kluba. Ovo je samo moja zahvalnost bendu pomocu onoga cime se bavim. Uradicu isto za jos desetak bendova: Blind Guardian, Helloween... za sada je u opticaju Metallica, Manowar i Iron Maiden kome sam najvise vremena posvetio i izgleda najbolje. Ovo je neki moj lični omaž muzici i bendovima koje slušam preko 20 godina.

Stvarno svaka cast za trud. Otvorio sam i Maiden su stvarno najbolje ispali... vrhunski kvalitet! Alal vera