Posted January 22, 200223 yr comment_6427 Sta mislite o njima? Slusao sam poslednji album "Mutter" i meni ne lice ni na sta. Sve pesme su im iste na tom albumu, a ni jedna mi se ne svidja. Sta vi mislite? Izvinjavam se ako je ova tema vec bila
January 22, 200223 yr comment_6428 Slazem se sa tobom. Atrakticno na prvi pogled, a ustvari sranje...
January 22, 200223 yr comment_6429 Zao mi je sto tako mislite... ja mislim da su dosta revolucionarni.. imaju svoj stil i svidja mi se sto pevaju iskljucivo na nemackom...
January 22, 200223 yr comment_6430 Imam taj CD.Shta ja znam...muzika kao muzika je ok a nesvidja mi se kod njih shto jako gotive naciste i to bash istichu.A nisu mi nishta posebno,ali se i ja slazem da je ql shto pevaju na nemachkom.Nisu loshi.
January 23, 200223 yr comment_6431 Po mom misljenju izdali su najbolji album ikad! Vrhunac kariere, album je stvarno zestok, i dokaz je da su se muzicki razvili. Gledao sam ih uzivo sa Slipknot, i moram reci da su me spojili sa temeljom. Ono je bila ludnica, a kad je pjevac skocio na binu sa bacacem plamena, jao pa to jos nisam vidjeo.
January 23, 200223 yr comment_6432 iskreno meni nisu nista narocito.sto kaze Srki atrakticno na prvi pogled, a ustvari sranje
January 23, 200223 yr comment_6433 Ja ih obozavam, narocito mi se dopada sto pevaju na Nemackom i sto gotive naciste. PS "atrakticno" ??????
January 25, 200223 yr Author comment_6436 da sam stavio na ostali pravci, opet bi se neko drugi bunio, zato nek ostane ovako kako jeste...
January 25, 200223 yr comment_6437 nisu losi, furaju svoj fazon i to mi se svidja, i to pjevanje na njemackom, ali mi se ne svidja taj nacizam... odlicni su sto se tice uvodjenja tehnlologije...
January 26, 200223 yr comment_6438 quote: Prvi poslao Smorock: sto gotive naciste. PS "atrakticno" ?????? A to je onako vrlo lepo od njih???
January 27, 200223 yr comment_6439 gledao sam ih jednom na tv-u nekako im je zvuk praznjikav i dosadni su. samo toliko
January 30, 200223 yr comment_6440 ma dajte ljudi, jedan od najoriginalnijih bendova svih vremena. nemaju apsolutno nikakve veze sa nacizmom. to su isticali u interviewima. njihovi nastupi puni pirotehnike i specijalnih efekata postaju kult. pogledajte samo najnoviji dvd... promijenit cete misljenje
February 4, 200223 yr comment_6444 Otkud vam ideja da su nazi!?! Ima cak i par ljubavnih pesama!!! Ok su, ali sam ih izgustirao!!!
February 11, 200223 yr comment_6445 Neka mi neko dodgovori na ovo!!!!!!111 Da li ima band koji moze tako da drzi ritam i da ne oscilira ni malo??? Pitajte npr. nekog bubnjara kako je svirati Rammstein pa ce te cuti da je to vraski tesko. Uostalom neki kazu da pripadaju Industrial metalu, dok drugi kazu da to nije metal uopste. Sve u svemu, spektakularni su i, po nekim najavama svitaju u BG u Julu, pa je to prilika da se dokazu i na nasim prostorima.
February 11, 200223 yr comment_6446 quote: Prvi poslao Smorock: Ja ih obozavam, narocito mi se dopada sto pevaju na Nemackom i sto gotive naciste. PS "atrakticno" ?????? Pa i nisam bas ljubitelj nacista ali ih gotivim...
February 13, 200223 yr comment_6447 Rammstein nije los. Jako dobra atmosfera. Drugi album mi je najbolji, mada ni ostala dva nisu za baciti. Ako nekom nesto od njih treba, nek javi. Imam sve.
February 23, 200223 yr comment_6448 Bas ih i ne volim,... ok sto pevaju na nemackom i sto furaju svoj stili, ali njihova muzika i njihovi stavovi mi se nimalo ne svidjaju,... cak me i nerviraju pogotovo sto ce uskoro sa njima biti isto kao sa Offspring - postace komercijala!
February 26, 200223 yr comment_6449 Zemlja zove Maju - Oni i jesu komercijala!!! A sto se tice atmosfere - atmosfera im je kao u reklami za Chinky Linky, samo ne ovoj novor nego onoj staroj sa dva defektna deteta...
March 21, 200223 yr comment_37690 Volim ih. Samo mi nije jasno zasto su oni na ne-metal forumu kad im je zvuk 100 puta cvrsci od onog sranja na New wave forumu.