Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 865
  • Views 43.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

zar nije? o priči, misijama, likovima, grafici... možemo pričati, ali je RPG mehanika pojednostavljena do tačke kada to više i nije rpg. meni ME nije loša igra (kec dobra, dvojka solidna, trojka j

• Duxa Deathroll Rising
    Duxa Deathroll Rising

PES definitivno najbolje izdanje do sad. Potpuna kontrola na analogu, 360 stepeni, akcije kakve ste do sad mogli da sanjate, sve u svemu, konacno useravanje fifi u zivot. Konacno je EA ispusio Bravo

• feel my cock of steel
    feel my cock of steel

AAAA ne verujem da izlazi igra o ovom caru   [media=] [/media]  SUCK IT WOLVERINE

comment_2239611

Upravo predjoh Mafiju, stvarno je prekratka igra + ima puno propusta. Na primer, ne postoji free roam kao u prethodnoj mafiji, jednostavno kada predjete misije idu kredits i to je to. Zatim, pored prelazenja misija nista drugo ne moze da se radi, tako da u principu i nisu morali da je prave kao sandbox igru, zasto kada non stop idete od tacke a do tacke b. Mogli su makar da ubace neke organizovane trke kroz Empajr Bej, sto bi svakako bilo u duhu 50ih, ili mozda preuzimanje teritorija od grisera ili crnaca, ne znam, bilo je puno opcija ali jednostavno se nisu nicega setili... Ako ne racunamo grafiku, Mafija 1 je 50 puta bolja i zanimljivija.

comment_2239615

U Mafia 2 postoji Free Ride ako na to mislis. Plus sto imas DLC koji non stop izlaze.

A svi oce jebene trke samo zato sto je bilo u Mafiji 1 ?

Prezahtevni ste

comment_2239632

U Mafia 2 postoji Free Ride ako na to mislis. Plus sto imas DLC koji non stop izlaze.

A svi oce jebene trke samo zato sto je bilo u Mafiji 1 ?

Prezahtevni ste

Mislio sam na onu opciju iz Mafije 1 kada posle predjenih misija mozete da se vozikate po gradu i pronalazite/otkljucavate svakojake gluposti...

Free roam je deo DLC-a, a sem toga postoje nacini da se otkljuca u postojecoj verziji igre.

jel moze neki link za free roam DLC? :bigblue:

Edited by LokateLi

comment_2239633

Pa možeš to i u Mafia 2.

mafia22010090919045201.png

Edited by Administrator

comment_2243186

Svi PES-ovi su mi govno. Nista bez playstation keca i dvojke i njihovih fudbala. Svi fudbali na racunaru su go kurac, a fudbal na soniju trojci je ubedljivo najgori.

comment_2244477

Zavisi dal ti se svidja taj trip... Mislim to je jedna od onih sa genijalno animiranim komboima a ja cim cujem kombo najezim se koliko ne volim takve igre. Elem, ako mozes da vidis bez uclanjivanja Ovde su dosta komentarisali (doduse za xbox al sve jedno)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.