Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2009.06.19-27. *Prag, Atina, Sofija, Bukurest...* Sonisphere Festival

Featured Replies

• Replies 187
  • Views 25.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Na ovo se mora ici. Super je to sto nastupa velika cetvorka po prvi put,ali meni se najvise ide zbog toga sto cu najvjerovatnije prisustvovati tome da Mustaine tokom prvih 30 sekundi nastupa Metalike

• Iskreno onako fanovski mislim da ne treba da se nadaš. Suviše je velika koncentracija oko nas (Bukurešt, Sofija!) da bi sad i kod nas moglo da se napuni ovo.   Osim toga, ko ima pare da im pljune?!

• E jbga buraz i ti pretjerujes, ne ocekujes valjda da ti na stadionskom festivalu tipa Sonisphere svira neki avangardni bend?? Festival mainstream bendova koji mogu dovesti bruku naroda, ko voli platic

comment_2156465

Promenili ste naslov teme a datum ostao samo jedan.

Vidi stvarno,zaboravio sam na to.

OK,ajde iskombinovacemo nesto...

EDIT:nije ni ovo bas najsrecnije resenje,al jebi ga...

Edited by LazaGNR

comment_2156500

sofiaplakat-1.jpg

Molim moderatore da mi ne sklanjaju temu, jer je ovde preglednije .... fala lazo i metal man ;) .

Sonishpere Festival – Sofija, - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax , Heaven and Hell ( Black Sabbath with Dio )

Pozdrav svima,

obaveštavamo vas da Legacy Promotion organizuje odlazak na najveće Metal dešavanje svih vremena, čuveni Sonisphere Festival koji se održava 22.Jun-a u Sofiji, Bugarska. Nastupaju : Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax i Heaven and Hell ( Black Sabbath sa Ronnie James Dio-om ). Ovo je jedinstvena prilika da vidimo, ovaj po svima, istorijski događaj .

Cenu celokupnog aranžmana objavićemo uskoro (kada dobijemo info kolika je cena karte za festival, cena prevoza je 55e).

Plan je sledeći : kreće se iz Beograda, gledamo festival, nakon završetka se odmah vraćamo za Beograd.

U planu je : mini bus- 25 ljudi , bus 50, xxl bus- 90 putnika. U zavisnosti od interesovanja odlučiće se na kraju sa kojim busom se putuje. Rezervacija mesta kreće odmah! Svi zainteresovani trebaju da posalju mail sa svojim podacima( Ime i prezime, adresa, grad, br.licne karte-jmbg, i broj karata-mesta) na [email protected] .

Ukupnu cenu aranžmana objavićemo kada krene prodaja karata . Prevoz će koštati 55e + naravno karta za koncert! Molimo sve zainteresovane da već planiraju/rezervišu svoje mesto , jer može da se desi da karte budu rasprodate u jako kratkom vremenskom roku., tako da bi mi mogli da znamo otprilike koliko karata da rezervišemo.

Legacy organizuje samo putovanje za prvi dan festivala!

Detalji oko plaćanja/rezervacija kao i plan putovanja, kao što smo rekli kada saznamo cene karte za festival!

Pažnja: Svi članovi fan club Legacy-a imaju 5e (500 rsd) popust na celokupni aranžman.

Vidimo se.

comment_2156769

nema tu neke filozofije za drugi dan, nadjes neki ok hostel rezervises za broj ljudi koji ti se javi. nisi ti razredna pa da odgovaras za djake na exkurziji, ko ne dodje na dogovoreno mesto za polazak kuci, bus ode...

comment_2156896

pa neam pojma... ne znam dal ima interesenata i za drugi dan... a i malo je heavy akcija da org. 2x dana .... nismo mi bas tolko znalci u ovome pa da se igramo... nije mala odgvoronost jbg.

treba laza da vidi manowar pa da mi pada u neosvest tamo :))

pa jel ima kamp tamo???  mislim ako vec dajem 55EUR za put, bar da ostanemo tamo malo.. Zezanje, pivo, kurve i te fore... :haha:

Evo cena za oba dana:

1 nivo, kod bine 92eur

2 nivo stajanje (levo i desno) 61eur

3. nivo (sedenje) se krece od 45 do 65eur otprilike..

comment_2156904

Ja nesto gledam kako da iskombinujem Ganse u BG-u,Manowar u Sofiji i veliku cetvorku (bilo gde) i...dosao sam do kombinacije da 22. odem u Arenu na Ganse,sledeci dan da svratim do Sofije na Manowar i onda produzim do Bukuresta na veliku cetvorku.

Zanimljivo :haha:

Videcemo dal je i izvodljivo...

comment_2157108

oba dana su dobra, hotel sa 3 zvezdice je 40-50 evra na booking.com, verovatno moze i jeftinije da se nadje...

Jos jedan info sa sofiaeco.com sajta (za one koji bi otisli na oba dana,al ne znaju sta ce sa smestajem):

"Due to the high interest in the festival, the organisers will also setup a camping area, presumably in the nearby Borisovata Gradina park,although the location is yet to be confirmed."

Znaci,bice mesta za kampovanje,samo jos nije definitivno odluceno gde ce to biti.

comment_2157221

Danas pricao sa mojima.. Sve su sanse da cu da ostanem i da letujem na kraju u Bugarskoj posle festivala..  :D  Ima li ko da oce da se kupa? :D

ja sam planirao da nastavim na more sa drugarima...sad je pitanje da li ce oni ici, hoce li imati pare, i da li ce dobiti godisnji tada...ja sam uvek za more, kupanje i pivo :D

comment_2157599

Ja nesto gledam kako da iskombinujem Ganse u BG-u,Manowar u Sofiji i veliku cetvorku (bilo gde) i...dosao sam do kombinacije da 22. odem u Arenu na Ganse,sledeci dan da svratim do Sofije na Manowar i onda produzim do Bukuresta na veliku cetvorku.

Zanimljivo :haha:

Videcemo dal je i izvodljivo...

Čime se ti baviš i odakle ti pare?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.