Posted August 29, 200222 yr comment_86835 Sastavite sami bend uzimajuci pojedine clanove iz thrash grupa tako da predstavljaju po vama idealni thrashmetal bend! Takodje dajte i ime toj grupi!!!
August 29, 200222 yr comment_87086 A zar ova tema vec ne postoji??? Neka reci cu opeth: James Hetfield - vokal Kirk Hammett - gitara Cliff Burton - bas Lars Ulrich - bubnjevi A ime... Huh... Da vidimo... METALLICA na primer!
August 29, 200222 yr comment_87100 Milivoje Petrozza-vokal Jeff Waters-solo gitara James Hetfield-ritam gitara Cliff Burton-bass(R.I.P,shmrc ) Nick Menza-bubnjevi
August 30, 200222 yr Author comment_87238 Da vdimo: Jaymz - Vokal/Rhy.Gtr. Dave - Bubnjevi Cliff - Bass Kerry - Lead Gtr. Nek se zovu "Pride Serbs" <SALA!>
August 30, 200222 yr comment_87353 Dave Mustain - vokal Marty Friedman - gitara Dave Ellefson - bas Nick Menza - bubnjevi blondie - prateci vokali
August 31, 200222 yr comment_87816 U bre,Tanja,ala ti mrzis Megadeth.... Taman kol`ko i sebe! P.S. Nisam dala ime bendu. Nek se zove OSMIJEH PROLJECA!
August 31, 200222 yr comment_88032 PA evo moje reprezentacije: vokal:Schmier[destruction] bas:Burton[RIP] guitar lead:Hetfield[metallica] guitar:Kery King[slayer],Waters, bubanj:Lombardo,Menza,..... Bend bi se zvao:Ligeria,Rex Irae,Death Trap neznam ima josh milion imena....
September 1, 200222 yr comment_88261 Hajde i ja da dam svoj predlog. Vokal - Bobby 'Blitz' Ellsworth (Overkill) Lead gitara - Alex Skolnick (ex-Testament) Ritam gitara - recimo Dave Mustaine, Bobby Gustafson (ex-Overkill), Gary Holt (Exodus) Bas - Danny Lilker (Nuclear Assault) Bubnjevi - ima vise varijanti, recimo Gene Hoglan (ex-Dark Angel, sada Strapping Young Lad), Mikkey Dee (ex-King Diamond, Dokken, sada Motorhead), Charlie Benante (Anthrax, Stromtroopers Of Death), Jorg Michael (ex-Avenger, Rage, Headhunter, Grave Digger, Running Wild, trenutno Stratovarius).
September 1, 200222 yr comment_88493 James Hetfield,Kirk Hammet,Clif Burton,Lars Urlich.Zar ste ocekivali nesto drugo da napisem? Dobro ajde eto Lombardo na bubnjevima :roll:
September 1, 200222 yr comment_88497 SURROGAT bi se zvala grupa: Jason Newsted- bass Logan Mader- guitar Phil Anselmo- vocals Igor Cavalera- drums Ovo bi bilo OK. a: Moglo je i bolje...
September 2, 200222 yr comment_88724 Hajde i ja da dam svoj predlog.Vokal - Bobby 'Blitz' Ellsworth (Overkill) Lead gitara - Alex Skolnick (ex-Testament) Ritam gitara - recimo Dave Mustaine, Bobby Gustafson (ex-Overkill), Gary Holt (Exodus) Bas - Danny Lilker (Nuclear Assault) Bubnjevi - ima vise varijanti, recimo Gene Hoglan (ex-Dark Angel, sada Strapping Young Lad), Mikkey Dee (ex-King Diamond, Dokken, sada Motorhead), Charlie Benante (Anthrax, Stromtroopers Of Death), Jorg Michael (ex-Avenger, Rage, Headhunter, Grave Digger, Running Wild, trenutno Stratovarius). eeeeeeeeeeeeee..........cuo si za strapping young lad?.........ja sam bas juce dobio njihov album City [nisam jos nista doduse slusao].....a i bio je koncert u Vankuveru pre par dana....
September 2, 200222 yr comment_88750 Zapravo, samo taj album je objavljen pod imenom Strapin' Young Lad koliko ja znam. Ostalo je Devin vodio kao svoje solo projekte, ali čini mi se da je ekipa bila slična. Znam da je Džin Hoglan sigurno bio tu.
March 7, 200322 yr comment_169597 Dave Mustain - vokalMarty Friedman - gitara Dave Ellefson - bas Nick Menza - bubnjevi blondie a: a: a: samo bez tebe ako nije problem
March 7, 200322 yr comment_169599 Zapravo, samo taj album je objavljen pod imenom Strapin' Young Lad koliko ja znam. Ostalo je Devin vodio kao svoje solo projekte, ali čini mi se da je ekipa bila slična. Znam da je Džin Hoglan sigurno bio tu. ne vadim novi SYL iz CD playera vec skoro mesec dana....ubija i unistava svaki metal disk koji je izasao ove godine. a:
March 7, 200322 yr comment_169600 jos jedna super grupa. vokal - lik iz Forbidden-a (pomozite mi ljudi *brain fart*) solo gitara - Jeff Loomis ritam gitara Jeff Walker bas - Jim Sheppard bubanj - Gene Hoglan
March 7, 200322 yr comment_169627 Ja sam juce slucajno otvorio istu ovu temu, ne znajuci da jedna takva vec posoji, pa je sa dobrim razlogom i obrisana. Anyway, posto za gitariste i bubnjara ne mogu da se odlucim, a basiste slabo primecujem, izdvojio bi Samo Chuck Billy-a kao vokal.
March 8, 200322 yr comment_169970 Svaka tema koja je obrisana,obrisana je sa dobrim razlogom. A idealna postava...hmmmm,jako tesko!!!
March 8, 200322 yr comment_170231 Dave Mustain - vokalMarty Friedman - gitara Dave Ellefson - bas Nick Menza - bubnjevi blondie a: a: a: samo bez tebe ako nije problem pa brate, bez mene nista nije isto... a da.... zaboravila sam i seku, ona ide u kompletu sa mnom. nikolica i prikolica.
March 9, 200322 yr comment_170274 John Tempesta - bubanj Marty Friedman & Alex Skolnick - gitare D.D. Verni - bas Joe Comeau - vokalni solista Hevy Devy - logisticko/produkcijska podrska