Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.8k
  • Views 428.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dako ti majmun jebe mater govno raspalo, rak ti kosti izio dabogda.   Negative Plane - Stained Glass Revelations Band : Negative Plane Album : Stained Glass Revelations Type : Studio Release Da

• Grobodan
    Grobodan

Dissection je bolji od 99,9% bendova pomenutih na celom Yumetalu.

• PROROK - Demon iz Crne Reke (2010) 1.Bozja sluzba Filareta 2.Balkanska sizma 3.Vjera u Pronevjeru 4.Demon iz Crne Reke 5.Metanija oca Pahomija 6.Fruskogorska sekta     http://www.megaupload

comment_2260544

Скроз сам се занео,слушам и одједном ми нешто познато налеће.Реко чудно нешто звучи овај имортал кад оно обрада

comment_2260633

Скроз сам се занео,слушам и одједном ми нешто познато налеће.Реко чудно нешто звучи овај имортал кад оно обрада

meni je obrada jako losa,a neprija mi uopste ova novina na vokalima.taman sam mislio da ce nastaviti putem neutrona kad ono prc.

comment_2260647

Zlatan si.

Inace, novi Cradle of Filth me smorio ovako na prvu loptu. Prethodni album je legao kao kec na desetku, bukvalno su rezurektovali Zila de Reja, tog perverznog poklonika djavola. Al potonji "Darkly.." me ne radi, mada probacu za vikend opet kad ste ga tolko nafalili.

comment_2261170

Jos nema linkova, al samo da najavim.

Lugubre - Supreme Ritual Genocide

272965.jpg

Holandski bend, snimili vec jedan album - Anti-Human Black Metal (2004). Agresija, zakucavanje, 1111.

Novi album je najavljen jos ljetos, al evo vidim da je izasao sad skoro. Valjda iscuri i link ovih dana.

A valjda brzo leak-uje DsO. Vrijeme je.

comment_2263923

Ulcerate i Mitochondrion. Mislio sam da ce i Necros Christos u januaru, al to je valjda okvirni datum koji ce sigurno probit. Najavili su novi album (Doom Of The Occult) za 2010. godinu, al ce zbog nekih problema snimanje albuma zavrsit sad nedje u novembru. Pa onda sracunajmo koliko ce im trebat da obrade zvuk i ubace to u distribuciju.

Sto se Ulcerate i Mitochondrion tice, kapiram da si cekirao njihove nove stvari na DM forumu. Mocno.

comment_2263942

а и ред је. прође вечност док лење швабе избаце албум. предвиђам зло епских размера.  :rockdevil: