Posted February 8, 201015 yr comment_2144458 Ne slusam black puno ali na ovo sam se zestoko navukao i toplo preporucujem svim ljubiteljima malo melodicnijeg BM-a. Imaju 3 albuma i jedan EP, meni je omiljeni "Far Away from the Sun". Nisam nasao temu tako da ako je vec bila, prastajte.
February 2, 201114 yr comment_2298317 Vidi, nema odgovora na ovu temu? Far away from the sun - klasik!
February 4, 201114 yr comment_2299368 Vidi, nema odgovora na ovu temu? Far away from the sun - klasik! Samo zle korice sa ''evil'' zamkom!
February 5, 20205 yr comment_3030716 Oho.. http://www.deathmetal.org/news/sacramentum-announce-new-album-shadow-of-oblivion/
2 hours ago2 hr comment_3117381 Sa smrtima prominentnih metalaca se nažalost nastavlja. Nisse Karlen je nažalost izvršio samoubistvo. Čudi me da je ova tema ovako pusta.
2 hours ago2 hr comment_3117382 Da, baš čudno. Sreća da sam ih video uživo sa Far Away setom... Koji je bio u 2 popodne. Nisse je baš bio dobro raspoložen u poslednje vreme oko reizdanja drugog albuma, ali to očigledno više ništa ne znači. Legendarni bend, velika šteta.