Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2667865

Hahahaha tek sad videh typo :D Super bio prvi radni dan, prvih dva sata shetnja, upoznavanja, neki brifing klasican... Nakon toga, upoznavanje sa arhitekturom projekata na kojima cu raditi, jedno 2 sata, smor. Nakon toga kolege me izvele na rucak, castili (cool kolege), izvalio koje su dobre ribe i slobodne u firmi i tako. Ja proso super, a Kuki :) ?

• Replies 2k
  • Views 80.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Ili sa Lemijem   - Lemi, treba da se odradi to i to. - Ne lupetaj. - Ali rekla je Ana - Kara banana - Brate, odradi to da te ne bi oterala. - Kurca baba vecerala.

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja znam lika koji za ok platu radi kod caleta na televiziji..   mislim da mu se pozicija zove Human recource fifa manager..

• Jedna anegdota s posla, hteo sam na Random ali valjda je primerenije ovde... cisto da se vidi kako je zivopisan posao u hitnoj   Na pocetku nocne smene dolazi ciga XY (mora bez imena) da moli za ku

comment_2667874

kuki može samo da se pohvali da je izljubio glavnog advokata, mada kontam da je još rano...

raspitivao sam se malo pre razgovora, advokat koji je glavni u kancelariji je bio u upravi KK Crvena Zvezda

i ja reko' danas da pišem neki tekst o navodnoj fuziji Zvezde i FMP-a i da znam gde je bio, a on odgovara: "ma da, bio sam tamo, ali kakva Zvezda, ovo nema veze sa Zvezdom, a i ja navijam za Partizan"

došlo mi da ga izljubim

comment_2667879

ja bio tri puta u sudu, pa do nekog zavoda, onda do PC Ušće, glumio kurira

posle pisao neke podneske, to je ono što je u stvari suština

jeste da su jednostavni, ali odmah su mi dali to da radim, a to je za pripravnike bitno, nisu me slali po pogačice i jogurt

svi su mladi u kancelariji, osim advokata koji je mene "draftovao", on je stara kajla

atmosfera opuštena, ali se radi ceo dan, nema nikakve zvanične pauze, nego svako jede kad stigne

danas ladno holandski princ zove glavnog advokata, to mu je prijatelj :haha:

al najjače mi je što smo se drugar sa kojim sam divljao po tribinama i ja zaposili u razmaku od dva dana, on u jednoj velikoj revizorskoj kući, ja u ovoj jakoj kancelariji

sad će život da nam bude ovakav

301797101502720836524661.jpg

comment_2668137

danas sam saznao neke detalje

bilo nas je oko 30 na razgovoru, a ko zna koliko se prijavilo

čovek koji me je odabrao je pre 2-3 godine bio generalni direktor JAT-a

samo sam na Jumetalu najgori lik ikad :(

comment_2668162

Tako je sada svuda u Srbiji. kod nas se otvorila nova Fortuna market i za 50 radnih mesta prijavilo se 2500, a prosle godine za veci objekat od 150 radnih mesta prijavilo se 3500.

comment_2668164

није чудо, то је одлична фирма, ево њиховог биланса за 2012:

http://i237.photobucket.com/albums/ff276/generalni/tetra_zpsc1708140.jpg

упоредимо их са Сименсом:

http://i237.photobucket.com/albums/ff276/generalni/siemens_zpse4429689.jpg

Тетра са 4х мање људи има 4х већу добит (наравно, ово је без дубоке финансијске анализе, али ипак, имају огроман промет за тако мали број људи...)

comment_2668175

Она тетрапак амбалажа је невероветно скупа (монопол па им се може), из Милановца извоз иде у педесетак земаља (чак у Иран, Сингапур, Тајланд, Чиле...), машине нове (за задње 4 године су купљене нове или ремонтоване старе које сад раде као нове) па нема неких застоја и прекида производње и на крају нема гомиле паразита у управи који ништа не раде а примају плату.

comment_2668191

Bila ja juce u posti i neka matora se zali:

"Sad sam bila u AIK banci sve neki mladi rade nista ne znaju, ne treba njih zaposljavati!"

Izvini baba, tvoja generacija se rodila naucena i sa iskustvom. Ladila si jaja u nekoj drzavnoj firmi citav vek i sad si nasla da seres. Kako se samo iznerviram na ovakve gluposti. :angry:

Edited by Night's Blood

comment_2668210

Ima tehnologa koliko hoćeš, postoje tehnološki fakulteti tako da iz njih svake godine izlaze stotine/hiljade svežih tehnologa. Država je takva kakva je pa mnogi ljudi drugih struka rade na mestima na kojima bi trebali biti tehnolozi, npr. ima dosta hemičara na njihovim mestima :haha:

comment_2668249
čovek koji me je odabrao je pre 2-3 godine bio generalni direktor JAT-a

Kako se zove? Ako je to onaj na koga mislim, čuo sam iz prve ruke kako je uništavao firmu i nakrao se para tamo.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.