Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 181
  • Views 21.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Psihodelična ekskurzija u nepoznate predele uma i kosmosa.   Očekivani polazak šatla je u 22h, 9.9.2011, sa lansirne rampe Gun kluba. Ufur na šatl za odabrane je 300 zemaljskih dinara.   Last.fm

• Gledao ih u ck13 pre oko mesec dana i sjajno zvuče uživo. Jedino što me nervira kod ovog benda su dub momenti, malo to smara, makar mene, za razliku od satanističkih spuš pesama koje su vrh.

• Hteo bih da kažem koju o albumu, ono što sam čuo do sad na SoundCloud-u je ono što sam već i znao pre. Momci su sabili u pravom smislu reči, stiče se utisak tokom slušanja da se uopšte ne radi o studi

comment_2314848

Ili jednostavno dođes sam?

Bio sam prosli put sam na TOTS, kad je u 'demiji sa Tonom bila svirka, sad bih ipak da da ne bude tako, malo mi je ipak smor ici sam na svirke, ne volim to da praktikujem isuvise cesto.

comment_2314867

Ja sam na svirke išao sam bez problema. Jebi ga, kada nema nikoga da ide sa tobom, kažeš "boli me kurac" i odeš i uživaš. Moja profesorka sociologije u srednjoj nam se na času jadala kako je propustila King Diamond zato što je njena drugarica odustala u poslednjem trenutku. A sedela u kafiću par stolova od legende. :no: Ali joj je sinulo tek nakon što je propustila... "trebala sam da odem". :haha:

comment_2314878

Slazem se ja sa tobom, zato sam i prvi put isao sam, stvarno mi se nisu propustali, ako mi se nesto gleda, ici cu :D O vecim koncertima ne treba ni da pricam, nikad mi nije bilo frka iz Cacka da se dovucem do BG-a sam na cert, a desavalo se da upoznam neke super ljude, bas zato sto sam sam krenuo. Ali u poslednje vreme, ako sam neki bend vec gledao, onda mi je stvarno smor da idem sam, pogotovo kad je svirka u pitanju, a postoji jako velika verovatnoca da cu imati priliki da ih gledam ponovo u skorije vreme i tad navatam nekog.

Tako je to kad ti ortaci izgube interesovanje za mjetal, a ovi koji i dalje slusaju nisu zainteresovani za bendove koji makar malo izaze iz nekog njihovog sablona.

Edited by Uruk Hai

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...